Kinderfeestje tuben

Kinderfeestje tuben
Prijs
Vanaf € 8,00 p.p.
Personen
Minimaal 6
Duur
Vanaf 30 min

Met een band in een parcours zo snel mogelijk de berg af. Snelheden tot wel 50 km per uur zijn geen uitzondering. Voor de echte sneheidsduivels hebben we de Fun tubing banen die recht naar beneden gaan. Of kies de Extreme tubing baan waarbij je met z’n tweeën aan elkaar door scherpe bochten glijdt. In de periode maart t/m september is ook onze Mega Splash baan open die eindigt in het water!

Een supergave activiteit voor een overgetelijk kinderfeestje. De adrenaline giert door je lijf! De tubingbanen bij onze wintersport locatie zijn het hele jaar door geopend op woensdag- en vrijdagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur en zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Goed om te weten:
  • Fun tubing vanaf 7 jaar
  • Extreme en Splash tubing vanaf 5 jaar
  • Alle banen zijn te combineren
  • Locatie Outdoor Valley Wintersport
Daar krijg je trek van

Van een middag tuben krijg je reuze trek. Wij kunnen er voor zorgen dat er na de activiteit een grote kan ranja en friet klaarstaat. Is dat niet voldoende? Dan kun je vooraf verschillende snacks of een zakje chips bijboeken. Of start het feestje met een volle buik en reserveer een heerlijke slagroomtaart! Deze en meer opties zijn extra bij te boeken in het reserveringsformulier.