Kinderfeestje vlot & survival

Kinderfeestje vlot & survival
Prijs
€ 23,50 per persoon
Personen
Minimaal 6
Duur
1,5 uur

Het kinderfeestje vlot bouwen & survival is speciaal voor stoere jongens en meisjes die niet vies zijn van een beetje water en modder. Nodig al je vriendjes uit en bouw een stoer feestje!

Samen met een instructeur bouwen jullie een vlot waarmee jullie naar de overkant varen, Vervolgens gaan jullie het survivalbos in. In het survivalbos vind je onder andere touwbanen, netten, balken en slingertouwen en de instructeur helpt jullie over, onder en tussen alle obstakels door. Als jullie klaar zijn in het survivalbos varen jullie natuurlijk ook weer terug op jullie zelf gebouwde vlot!

Je kunt dit kinderfeestje zelf boeken. Klik op ‘Boek het kinderfeestje vlot bouwen & survival’ en maak er een onvergetelijke verjaardag van!

Goed om te weten:
  • Voor kinderen van 8 t/m 15 jaar
  • Zwemdiploma verplicht
  • Je kunt vies en nat worden
  • Mogelijkheid tot omkleden en douchen
  • Onder begeleiding van een instructeur

Maak jouw feestje onvergetelijk

Als je na anderhalf uur nog niet moe bent, kun je dit kinderfeestje combineren met andere activiteiten. Zoef over het water vanaf via onze 80 meter lange tokkelbaan of spring met zijn allen in een enorme kano en vaar zoals de indianen vroeger deden.

Daar krijg je trek van

Van een middag vol avontuur en plezier krijg je reuze trek. Begin daarom een lekkere muffin met ranja vooraf en boek er tot slot nog een patatmaal bij! Of rooster als echte avonturiers marshmallows en knakworstjes boven het kampvuur. Uiteraard krijgen jullie hier een lekker glaasje ranja bij.