Prijs
Vanaf € 14,00
Duur
2 juli 2023

Ben jij tussen de 4 en de 12 jaar en durf jij de Modderrace van 2+ kilometer door het Hoge Bergse Bos aan? Kom dan met je vriendjes of klasgenootjes naar de Modderrace!

De modderrace is meer dan 2 kilometer lang en heeft 22 hindernissen. De race is leuk voor zowel de kleinste kids, als de wat oudere jeugd. De race staat in het teken van modder en plezier. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen meedoen samen met bijvoorbeeld hun vader, moeder, opa, oma, oom of tante!

Let op: begeleiding van een de ouder/verzorger is verplicht. De verplichte begeleiding kun je voor een klein bedrag (€2,50) bijboeken. Uiteraard staan ook onze instructeurs op de belangrijkste punten op de route.

Voor de begeleiding  geldt:

  • Voor kinderen zonder zwemdiploma is 1 op 1 begeleiding van een volwassene verplicht.
  • Voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar is 1 op 1 begeleiding van een volwassene verplicht.
  • Voor kinderen vanaf 7 jaar is 1 op 4 begeleiding van een volwassene verplicht.
  • Voor kinderen vanaf 9 jaar is 1 op 8 begeleiding van een volwassene verplicht.
Goed om te weten:
  • Meer dan 2 kilometer
  • zondag 2 juli 2023
  • Boek het Modderrace T-Shirt bij je ticket!
  • Voor onze jongste bikkels

Tickets Modderrun

Early Birds Fase 2 Fase 3
t/m 11 juni t/m 25 juni t/m 2 juli
€14,00 €15,00 €16,00

 

Via deze link kun jij je aanmelden voor dit modderspektakel. Hier heb je ook de mogelijkheid om het exclusieve Modderrace T-shirt bij te bestellen.

Wil je graag met je kind of kleinkind mee rennen, maar val je niet onder de verplichte begeleiding? Geen zorgen! Ook voor jullie is er de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief mee te doen. Kies voor het extra volwassen ticket en doe met het hele gezin mee aan de Modderrace. Op deze manier wordt het een echte familyrun!

Nationale Modderdag

Op zondag 2 juli 2023 organiseert Outdoor Valley, naar aanleiding van Internationale Modderdag, de Outdoor Valley Modderrace! De ModderDag is ooit in Nepal bedacht om kinderen de noodzakelijke positieve natuurervaringen te geven. Het is leerzaam en leuk; daarom doen wij hier graag aan mee! De mudrun is speciaal ontworpen voor kinderen. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen meedoen samen met bijvoorbeeld hun vader, moeder, opa, oma, oom of tante!

Aftermovie 2019 modder run

Het is alweer de achtste editie van de Modderrace bij Outdoor Valley! Ieder jaar verschijnen er weer meer enthousiaste kids met hun stoere ouders aan de start. Wat staat je te wachten? Beelden spreken voor zich. Waar wacht je nog op? Koop hier je tickets en we zien jullie binnenkort aan de start van dit modder gezellige evenement!

De modderrun bij Outdoor Valley is een spectaculair evenement dat deelnemers uitdaagt om hun grenzen te verleggen en zich door een uitdagend parcours vol modderige obstakels te worstelen.

Wat deze modderrun zo uniek maakt, is de prachtige omgeving in het Hoge Bergse Bos waarin het plaatsvindt. Terwijl je je een weg baant door het modderige parcours, geniet je van de prachtige natuur om je heen.

BSO's en basisscholen

Speciaal voor BSO’s en basisscholen is de Modderrace onder begeleiding van Outdoor Valley instructeurs. De race voor BSO’s en basisscholen is mogelijk van 3 t/m 5 juli.  Deelnemen met klassen kan tegen gereduceerd tarief, ook zijn er verschillende acties om te blijven eten.

Voor meer informatie en reserveren neem contact op met ons via 010-5221380 of via info@outdoorvalley.nl.