Personen
Min. 7 kids
Duur
Vanaf 1 dag

Momenteel zijn er nog geen prijzen of data bekend van het voorjaarskamp!

Wil jij in de voorjaarsvakantie graag op avontuur, nieuwe vrienden maken en plezier hebben? Kom dan naar de buitenspeeldagen bij Outdoor Valley en beleef de leukste avonturen!

De week staat in het teken van buitenspelen. Samen met je leeftijdsgenootjes ga je op avontuur en ontdek je vele Outdoor Valley activiteiten. Je kiest zelf op welke dag(en) je komt. Vanaf 7 aanmeldingen gaan de buitenspeeldagen door. De buitenspeeldagen vinden plaats op maandag en dinsdag in week 9.

Schrijf je snel in voor de buitenspeeldagen of het outdoor zomer-, mei-, herfst– en winterkamp van Outdoor Valley!

Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
  • Kies zelf welke dag(en) je wilt komen
  • Inclusief lunch en snacks

IN DE FRISSE BUITENLUCHT

Deze buitenspeeldagen zijn speciaal voor kinderen tussen de 8 en 15 jaar!

Tijdens deze avontuurlijke dagen leer je knopen leggen, klimmen, survivallen, boogschieten, kanovaren en nog heel veel meer. Gedurende de dag zijn er twee snack momenten en een lunch, deze zijn inclusief en worden verzorgd.

ZONDER OVERNACHTING

Tussen 8:30 en 9:00 word je verwacht bij Outdoor Valley en om 17:00 word je opgehaald door je ouders en/of verzorgers. Tijdens het avondeten kun je thuis vertellen wat voor avonturen je die dag hebt beleefd.

Geef je nu samen met je vriendjes en vriendinnetjes op voor deze toffe week. Of kom alleen en maak tijdens deze dagen heel veel nieuwe vrienden!

De buitenspeeldagen vinden plaats op maandag 27 februari en dinsdag 28 februari in week 9.

Prijzen per dag

Je kan zelf bepalen hoeveel dagen je komt, dit dien je van te voren op te geven bij je aanmelding. De kinderen worden op de dag zelf tussen 8:30 en 9:00 verwacht en om 17:00 is het programma afgelopen.

Duur Prijs per dag Prijs totaal
1 dag00,0000,00
2 dagen00,0000,00