FAQ

FAQ
Outdoor Kampen

Ja dat kan, vermeld dit bij de opmerkingen in het aanmeldformulier. Let op, kinderen worden op leeftijd ingedeeld, als het leeftijdsverschil erg groot is, kiezen we ervoor het oudste kind bij de jongeren te plaatsen.

De groepen zijn gemiddeld 1 begeleider op 10 kinderen. Buiten de begeleiders die op de groepen staan is er nog een kampcoördinator aanwezig. Waar nodig zetten we extra begeleiding in.

Wij vragen je deze van te voren door te geven (eventueel telefonisch) en houden hier rekening mee.

Kleding die vies en nat mogen worden. Wij sturen ruim van te voren een paklijst toe. Hou bij het inpakken altijd rekening met het voorspelde weer.

Wij hebben van tevoren een regen programma opgesteld. Wij zorgen ervoor dat kinderen zo warm mogelijk blijven en zorgen we voor overdekte activiteiten.

Wij hebben van te voren een hitte programma opgesteld. Bij extreem warm weer passen we ons programma hierop aan, zorgen we voor voldoende drinken, veel wateractiviteiten en blijven we zonnebrand smeren.

Ja dat mag, de telefoon wordt bij aankomst ingenomen, zodat deze niet kwijt kan raken. We hebben in het programma telefoontijd vrij gemaakt, zodat kinderen bijvoorbeeld naar huis kunnen bellen of even met hun telefoon kunnen spelen. Na dit uur wordt de telefoon weer ingenomen.

Tijdens kantoor uren zijn we bereikbaar op 010 522 13 80. Buiten kantoor uren zijn we bereikbaar op een mobiel telefoonnummer, dit nummer sturen we per e-mail toe wanneer gekozen voor een kampweek met overnachting.

Maaltijden verzorgen wij, hier zitten ook tussendoortjes bij inbegrepen. Het is dus niet nodig om geld en eten mee te geven naar ons kamp.

Wij verzamelen deze aan het einde van de week. Als je jouw kind ophaalt, check dan direct even of hier nog iets tussen zit. Kom je er thuis pas achter dat er iets ontbreekt? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij kunnen kijken of het er nog is en dit apart kunnen leggen. Daarna dient het z.s.m. te worden opgehaald. Alle spullen blijven maximaal 2 weken liggen en worden daarna weggegooid.

De kinderen slapen op veldbedjes. Ze hoeven alleen een eigen slaapzak en wanneer gewenst een kussen mee te nemen.

De kinderen slapen in legertenten. De jongens bij elkaar en de meiden bij elkaar, daarnaast delen we zoveel mogelijk in op leeftijden.

FAQ tijdens Corona

Wij hebben een coronaprotocol opgesteld die we van te voren meesturen. Wij vragen je hieraan te houden. Onze medewerkers zullen dit ook naleven en hierop toezien.

Afhankelijk van de maatregelen die op dat moment gelden, zullen we bekijken of het kamp door kan gaan en zullen we je hier tijdig van op de hoogte brengen.

Zodra we weten dat het kamp definitief door kan gaan, sturen we de factuur toe.