Herfstkamp

Herfstkamp
Prijs
Vanaf € 249,50 per persoon
Duur
Van maandag t/m woensdag (optioneel: do, vr)

3Heb jij geen zin om je in de herfstvakantie te vervelen? Ga je graag op avontuur, wil je nieuwe vrienden maken en vooral veel plezier hebben? Dan is het herfstkamp iets voor jou!

Het kamp staat in het teken van buitenspelen. Samen met je leeftijdsgenootjes ga je op avontuur en ontdek je vele Outdoor Valley activiteiten. Wil jij een paar dagen zonder ouders op avontuur? Kom dan naar het outdoor mei, zomer– en herfstkamp van Outdoor Valley!

Goed om te weten:
  • Professionele begeleiding
  • Van maandag t/m woensdag
  • Optioneel donderdag en vrijdag bij te boeken
  • Zonder overnachting
  • Week 42

Een paar dagen in de frisse buitenlucht

Ook in de herfstvakantie organiseren wij een outdoor kamp. Een paar dagen lang stoere activiteiten voor kinderen tussen de 8 en 15 jaar! Tijdens dit avonturenkamp leer je knopen leggen, klimmen, survivallen, boogschieten, kanovaren en nog heel veel meer.

Outdoor Valley bedankt! Onze zoon heeft een geweldige week gehad.
Frank over Outdoor kamp

Zonder overnachting

Op maandag en dinsdag word je om 17:00 opgehaald door je ouders en/of verzorgers. Tijdens het avondeten kun je vertellen welke avonturen je die dag hebt beleefd. Je slaapt lekker in je eigen bed, en de volgende ochtend ben je weer fit voor een nieuwe kampdag!

Op woensdag word je al om 12:00 opgehaald bij Outdoor Valley Wintersport. Het is dan mogelijk om je ouders/verzorgers en je broertjes/zusjes mee te nemen in jouw kampavonturen. Bij deelname aan het kamp ontvang je een bon voor 50% korting op Tuben en Net Adventure. Dit kun je natuurlijk niet doen op een lege maag, maar als kampavonturier ontvang je natuurlijk een voucher voor één gratis lekkere pannenkoek!

Geef je nu samen met je vriendjes en vriendinnetjes op voor deze toffe week. Of kom alleen en maak tijdens het kamp heel veel nieuwe vrienden!

Het herfstkamp vindt plaats in week 42, van maandag 16 tot en met woensdag 18 oktober, optioneel bij te boeken donderdag 19 en vrijdag 20 oktober (voor € 49,50 per dag).

Om het herfstkamp door te kunnen laten gaan, moeten minimaal 6 kinderen zich aanmelden.