Herfstkamp

Herfstkamp
Prijs
€ 349,50 per persoon
Duur
Van maandag t/m vrijdag

Heb jij geen zin om je in de herfstvakantie te vervelen? Ga je graag op avontuur, wil je nieuwe vrienden maken en vooral veel plezier hebben? Dan is het herfstkamp iets voor jou!

De week staat in het teken van buitenspelen. Samen met je leeftijdsgenootjes ga je op avontuur en ontdek je vele Outdoor Valley activiteiten. Om het herfstkamp door te kunnen laten gaan, moeten minimaal 8 kinderen zich aanmelden.

Wil jij een week zonder ouders op avontuur? Kom dan naar het outdoor mei, zomer– en herfstkamp van Outdoor Valley!

Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
  • Van maandag t/m vrijdag
  • Zonder overnachting
  • Week 42

Een week lang in de frisse buitenlucht

Ook in de herfstvakantie organiseren wij een outdoor kamp. Een week vol stoere activiteiten voor kinderen tussen de 8 en 15 jaar!

Tijdens dit avonturenkamp leer je knopen leggen, klimmen, survivallen, boogschieten, kanovaren en nog heel veel meer. Rond lunchtijd, gaan we lekker eten. Op het zelf gestookte vuurtje maak je samen met de begeleiders en andere kinderen de meest lekkere dingen klaar.

Outdoor Valley bedankt! Onze zoon heeft een geweldige week gehad.
Frank over Outdoor kamp

Zonder overnachting

Om 17:00 word je opgehaald door je ouders en/of verzorgers. Tijdens het avondeten kun je vertellen wat voor avonturen je die dag hebt beleefd. Je slaapt lekker in je eigen bed en de volgende morgen ben je weer fit voor een nieuwe kampdag!

Geef je nu samen met je vriendjes en vriendinnetjes op voor deze toffe week. Of kom alleen en maak tijdens het kamp heel veel nieuwe vrienden!

Het herfstkamp vindt plaats in week 42.