Jongerenkamp

Jongerenkamp
Prijs
Vanaf € 425,00 p.p.
Personen
Voor jongeren van 14 t/m 17 jaar
Duur
5 dagen met overnachting

Wil jij in de zomervakantie graag op avontuur, nieuwe vrienden maken en plezier hebben? Kom dan naar het jongerenkamp in de zomervakantie bij Outdoor Valley en beleef de tofste avonturen!

Lijkt het jou leuk om samen met leeftijdsgenoten een week lang de gaafste activiteiten te doen? Wil je een heerlijk weekje zonder ouders op avontuur? Dan is het jongerenkamp iets voor jou! Het jongerenkamp is speciaal voor jongeren tussen de 14 en 17 jaar oud.

 

Goed om te weten:
  • Voor jongeren van 14 t/m 17 jaar
  • Inclusief professionele begeleiding
  • Van maandag t/m vrijdag
  • Met overnachting
  • Zwemdiploma verplicht

Een week vol avontuur!

Ga in de zomervakantie met ons mee op outdoor kamp. Een te gekke kampweek voor jongeren tussen de 14 en 17 jaar oud.

Tijdens het jongeren-zomerkamp beleef je toffe avonturen. Zo gaan we op kanotocht, leer je mountainbiken op ons uitdagende parcours, ga je klimmen en survivallen, slaap je in een bivak en nog heel veel meer. Na een lange dag buiten, gaan we lekker eten. Op het zelf gestookte vuurtje maak je samen met de begeleiders en andere jongeren de lekkerste dingen klaar.

Na het avondeten staat het avondprogramma klaar, we doen dan activiteiten of verzamelen rond een kampvuur. Moe, maar voldaan, kruip je aan het einde van de dag je tent in. De laatste avond is het bonte avond, samen maken jullie er een te gek feest van!

Geef je nu samen met je vrienden en vriendinnen op voor deze toffe week. Of kom alleen en maak tijdens het kamp heel veel nieuwe vrienden! Het zomerkamp voor jongeren vind plaats in week 29 (18 juli t/m 22 juli 2022)