Voorjaarskamp

Voorjaarskamp
Prijs
Vanaf € 122,50 p.p.
Personen
Voor kinderen van 8 t/m 15 jaar
Duur
3, 4 of 5 dagen

Heb jij geen zin om je in de voorjaarsvakantie te vervelen? Ga je graag op avontuur, wil je nieuwe vrienden maken en vooral veel plezier hebben? Dan is het voorjaarskamp iets voor jou! Je kan je opgeven voor drie, vier of vijf ochtenden en/ of middagen.

Drie, vier of vijf dagen achter elkaar buitenspelen! Samen met je leeftijdsgenootjes ga je op avontuur en ontdek je vele Outdoor Valley activiteiten. Van survivallen tot klimmen, kanovaren, skiën, tuben, alles komt deze week aan bod! Om het voorjaarskamp door te kunnen laten gaan, moeten minimaal 8 kinderen zich aanmelden.

Wist je dat wij het gehele jaar door Outdoor kampen organiseren? Bekijk ook het outdoor mei, zomer– en herfstkamp van Outdoor Valley!

Het voorjaarskamp is (bijna) vol! Wil je nog graag aanmelden voor volgende week? Neem telefonisch contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Houd er rekening mee dat er nog maar beperkt plek is. 

Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
  • Van 9:00 - 12:30 uur en/of 14:00 - 17:30 uur
  • Zonder overnachting
Programma

Ook in de voorjaarsvakantie organiseren wij een outdoor kamp. Een week vol stoere activiteiten voor kinderen tussen de 8 en 15 jaar!

Tijdens dit avonturenkamp ga je survivallen, klimmen, boogschieten, kanovaren, skiën, tuben en nog heel veel meer.  Je kan kiezen uit een ochtend en/ of middag programma. Kan je er geen genoeg van krijgen? Dan ga je natuurlijk gewoon voor beide programma’s!

Ga je voor het ochtend programma, dan start je om 9:00 uur en word je om 12:30 weer opgehaald. Ga je voor het middagprogramma, dan start je om 14:00 en word je om 17:30 weer opgehaald. Wil je de hele dag buitenspelen? Dan heb je tussen 12:30 en 14:00 uur pauze om thuis even te lunchen, i.v.m. de huidige Corona maatregelen kunnen wij momenteel helaas geen lunch aanbieden.

Geef je nu samen met je vriendjes en vriendinnetjes op voor deze toffe week. Of kom alleen en maak tijdens het kamp heel veel nieuwe vrienden!

Het voorjaarskamp vindt plaats in week 8.

Prijzen
3 dagdelen 4 dagdelen 5 dagdelen
€122,50 +€10,- +€5,-
3 dagen 4 dagen 5 dagen
€245,00 +€20,- +€10,-
Veelgestelde vragen

Hoe groot zijn de groepen? Hoe zijn jullie te bereiken tijdens het kamp? Hoe gaan jullie om met de huidige corona-maatregelen? We snappen dat er veel vragen bij komen kijken en daarom geven we je daar graag een antwoord op. Lees hier de veelgestelde vragen over de Outdoor Kampen.