Personen
Voor kinderen van 8 t/m 15 jaar
Duur
5 dagen met of zonder overnachting

Wil jij in de zomervakantie graag op avontuur, nieuwe vrienden maken en plezier hebben? Kom dan op zomerkamp bij Outdoor Valley en beleef de leukste avonturen!

Lijkt het jou leuk om samen met leeftijdsgenoten een week lang buiten te spelen? Wil je een heerlijk weekje zonder ouders op avontuur? Je gaat je geen moment vervelen, daar zorgen de begeleiders wel voor. Zo ga je knopen leggen, klimmen, survivallen, boogschieten, kanovaren en nog heel veel meer. Schrijf je snel in voor het outdoor  zomer-, mei-, herfst– en winterkamp van Outdoor Valley!

Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
  • Zwemdiploma verplicht
  • Met of zonder overnachting
  • Van maandag t/m vrijdag
  • De groep wordt ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen

Zomerkamp zonder overnachting

Ga in de zomervakantie met ons mee op kamp! Tijdens een te gekke kampweek ga je op avontuur met een groep andere kinderen tussen de 8 en 15 jaar. Als je kiest voor een outdoor kamp zonder overnachting ben je van 09:00 tot 17:00 bij Outdoor Valley. Tijdens het avondeten kan jij thuis vertellen welke avonturen je die dag hebt beleeft. Je slaapt lekker in je eigen bed en de volgende morgen ben je weer fit voor een nieuwe kampdag!

Het zomerkamp zonder overnachting (voor kinderen van 8 t/m 15 jaar) vindt plaats in week 29, 31, 32 en 34 van de zomervakantie.
*Kies bij het boeken de juiste startdatum om het gewenste kamp te kunnen kiezen.

Week 29: start 15 juli

Week 31: start 29 juli

Week 32: start 5 aug

Week 34: start 19 aug

''Kees is vol van verhalen, straalt als hij verteld over wat jullie allemaal hebben gedaan en is stiekem ook nog een beetje moe. Super bedankt!''
Marchien over het zomerkamp

Zomerkamp met overnachting

Kan je nou geen moment genoeg krijgen van het buiten zijn, dan bieden we ook zomerkampen aan met overnachting. Na een dag vol avontuur, diner je samen met je nieuwe vrienden en spelen we achteraf nog wat spelletjes of verzamelen we rond het kampvuur en vertellen we elkaar de stoerste verhalen. Moe, maar voldaan kruip je aan het einde van de dag in de legertent. Op de laatste avond van het kamp met overnachting vindt de bonte avond plaats, waar je samen met de andere kinderen/jongeren en de begeleiders nog even helemaal los kunt gaan.

Tijdens het zomerkamp ga je dus een ontzettend toffe week tegemoet die je niet wilt missen. Geef je nu op samen met je vrienden of kom juist alleen en maak tijdens het kamp heel veel nieuwe vrienden!

Het Outdoor Valley zomerkamp (voor kinderen van 8 t/m 15 jaar) met overnachting vindt plaats in week 30 en 33 van de zomervakantie.
*Kies bij het boeken de juiste startdatum om het gewenste kamp te kunnen kiezen.

Week 30: start 22 juli

Week 33: start 12 aug

Sfeerimpressie zomerkamp

Het zomerkamp van Outdoor Valley is een geweldige ervaring voor iedereen die houdt van avontuur en buitenactiviteiten. De sfeer is er altijd levendig en enthousiast. Wanneer je aankomt op het kamp, voel je meteen de opwinding in de lucht. De kinderen rennen rond en maken nieuwe vrienden. Het kamp is gelegen in een groen gebied met een fantastisch uitzicht op het Hoge Bergse Bos, wat bijdraagt aan de sfeer van avontuur en verkenning.

De activiteiten tijdens het zomerkamp zijn gevarieerd en zorgen ervoor dat niemand zich verveelt. Er zijn uitdagende klimwanden en tokkelbanen, mooie routes voor het kanovaren, avontuurlijke survivaltechnieken om te leren en nog veel meer.

Het zomerkamp van Outdoor Valley is een onvergetelijke ervaring waar de kinderen nog lang over zullen napraten.

Zie de video van ons zomerkamp uit 2019 voor een mooie sfeerimpressie.