Prijs
Vanaf € 349,50 p.p
Personen
Voor kinderen van 8 t/m 17 jaar
Duur
5 dagen met of zonder overnachting

Profiteer tot 1 april van 10% korting op het zomerkamp!

Wil jij in de zomervakantie graag op avontuur, nieuwe vrienden maken en plezier hebben? Kom dan op zomerkamp bij Outdoor Valley en beleef de leukste avonturen!

Lijkt het jou leuk om samen met leeftijdsgenoten een week lang buiten te spelen? Wil je een heerlijk weekje zonder ouders op avontuur? Je gaat je geen moment vervelen, daar zorgen de begeleiders wel voor. Zo ga je knopen leggen, klimmen, survivallen, boogschieten, kanovaren en nog heel veel meer. Schrijf je snel in voor het outdoor  zomer-, mei-, herfst– en winterkamp van Outdoor Valley!

Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
  • Zwemdiploma verplicht
  • Met of zonder overnachting
  • Van maandag t/m vrijdag
  • De groep wordt ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen

Een zomerkamp vol avontuur!

Ga in de zomervakantie met ons mee op zomerkamp! Tijdens een te gekke kampweek ga je op avontuur met een groep andere kinderen tussen de 8 en 14 jaar of jongeren tussen de 15 en 17 jaar.

Je gaat je geen moment vervelen, daar zorgen de begeleiders wel voor. Zo ga je knopen leggen, klimmen, survivallen, boogschieten, kanovaren en nog heel veel meer.

Na een lange en actieve dag in de buitenlucht gaan we lekker eten. Op het zelfgestookte vuurtje maak je samen met de begeleiders en andere kinderen de meest lekkere dingen klaar.

Na het avondeten spelen we nog wat spelletjes of verzamelen we rond het kampvuur en vertellen we elkaar de stoerste verhalen. Moe, maar voldaan, kruip je aan het einde van de dag je tent of bed (thuis) in. Op de laatste avond van het kamp met overnachting vindt de bonte avond plaats, waar je samen met de andere kinderen/jongeren en de begeleiders nog even helemaal los kunt gaan.

Tijdens het zomerkamp ga je dus een ontzettend toffe week tegemoet die je niet wilt missen. Geef je nu op samen met je vrienden of kom juist alleen en maak tijdens het kamp heel veel nieuwe vrienden!

Het Outdoor Valley zomerkamp (voor kinderen van 8 t/m 14 jaar) met overnachting vindt plaats in week 29 en week 32. Het Outdoor Valley zomerkamp zonder overnachting vindt plaatst in week 28, week 30, week 31 en week 33.

''Kees is vol van verhalen, straalt als hij verteld over wat jullie allemaal hebben gedaan en is stiekem ook nog een beetje moe. Super bedankt!''
Marchien over het zomerkamp

Zonder overnachting op zomerkamp?

Vind je het toch fijner om thuis te slapen maar wil je wel heel graag op zomerkamp? Dat is geen enkel probleem. Tijdens het zomerkamp bieden wij kampen aan met en zonder overnachting, de rest van de kampen (mei-, herfst- en winterkamp) zijn allemaal zonder overnachting. Voor een kamp met overnachting betaal je vanaf €429,50, zonder overnachting vanaf €349,50.

Als je kiest voor een outdoor kamp zonder overnachting ben je van 09:00 tot 17:00 bij Outdoor Valley. Er zit een stevige lunch inbegrepen en voor het avondeten word je weer opgehaald door je ouders en/of verzorgers. Je slaapt lekker in je eigen bed en de volgende morgen ben je weer fit voor een nieuwe kampdag!

Het zomerkamp zonder overnachting (voor kinderen van 8 t/m 14 jaar) vindt plaats in week 28, 30, 31 en 33 van de zomervakantie.

Zomerkamp voor jongeren

Ook dit jaar organiseren we weer het jongerenkamp voor jongeren tussen de 15 en 17 jaar! Ook tijdens het zomerkamp voor jongeren gaan we aan de slag met uitdagende activiteiten.

Het zomerkamp voor jongeren is echter zelfvoorzienend en draait een eigen programma afgestemd op de leeftijd van de groep. De invulling van dat programma houden wij voor nu nog even geheim. Maar één ding kunnen we wel beloven: het is een avontuurlijke week om nooit te vergeten.

Zit je op de Adventure Club of Klimclub en ben je ouder dan 17 jaar maar wil je deze zomervakantie wel graag mee met je trainmaatjes, stuur ons dan even een berichtje. Het zomerkamp voor jongeren vindt plaats in week 29 en bedraagt €438,50 p.p..

Andere kampen bij Outdoor Valley

Naast het zomerkamp organiseert Outdoor Valley nog veel meer outdoor kampen voor kinderen en jongeren. Tijdens iedere schoolvakantie is er een kamp dat stoere kinderen en jongeren meeneemt op een kampweek die ze nooit meer gaan vergeten.

Zo organiseert Outdoor Valley ieder jaar achtereenvolgens het meikamp, zomerkamp, herfstkamp en winterkamp. De buitenactiviteiten zijn voor ieder outdoor kamp aangepast aan de weersomstandigheden die bij de tijd van het jaar hoort.

Ben je na het zomerkamp bij Outdoor Valley nog steeds op zoek naar dingen om te doen in de zomervakantie? Kijk hier dan eens om ideeën op te doen voor uitjes en activiteiten voor kinderen die je in de zomervakantie kunt doen!