Zomerkamp

Zomerkamp
Prijs
Vanaf € 330,00 p.p
Personen
Voor kinderen van 8 t/m 17 jaar
Duur
5 dagen met of zonder overnachting

Wil jij in de zomervakantie graag op avontuur, nieuwe vrienden maken en plezier hebben? Kom dan op zomerkamp bij Outdoor Valley en beleef de leukste avonturen!

Lijkt het jou leuk om samen met leeftijdsgenoten een week lang buiten te spelen? Wil je een heerlijk weekje zonder ouders op avontuur? Schrijf je dan in voor het outdoor zomer-, mei– en herfstkamp van Outdoor Valley!

Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
  • Zwemdiploma verplicht
  • Met of zonder overnachting
  • Van maandag t/m vrijdag
  • De groep wordt ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen

Een week vol avontuur

Ga in de zomervakantie met ons mee op outdoor kamp. Een te gekke kampweek voor kinderen van 8 t/m 14 jaar of jongeren van 14 t/m 17 jaar.

Tijdens het zomerkamp leer je knopen leggen, klimmen, survivallen, boogschieten, kanovaren en nog heel veel meer. Na een lange dag buiten, gaan we lekker eten. Op het zelf gestookte vuurtje maak je samen met de begeleiders en andere kinderen de meest lekkere dingen klaar.

Na het avondeten spelen we nog wat spelletjes of verzamelen we rond het kampvuur en vertellen we elkaar de stoerste verhalen. Moe, maar voldaan, kruip je aan het einde van de dag je tent in. De laatste avond is het bonte avond, samen maken jullie er een te gek feest van!

Geef je nu samen met je vriendjes en vriendinnetjes op voor deze toffe week. Of kom alleen en maak tijdens het kamp heel veel nieuwe vrienden! Het zomerkamp (voor kinderen van 8 t/m 14 jaar) met overnachting vindt plaats in week 29 en week 32.

''Kees is vol van verhalen, straalt als hij verteld over wat jullie allemaal hebben gedaan en is stiekem ook nog een beetje moe. Super bedankt!''
Marchien over Outdoor kamp

Zonder overnachting

Vind je het toch fijner om thuis te slapen? Ook dat is geen enkel probleem. De outdoor kampen van Outdoor Valley worden met én zonder overnachting aangeboden. Voor een kamp met overnachting betaal je €395,00 en zonder overnachting €330,00.

Als je kiest voor een outdoor kamp zonder overnachting ben je van 09:00 tot 17:00 bij Outdoor Valley. Er zit een stevige lunch inbegrepen en voor het avondeten word je weer opgehaald door je ouders en/of verzorgers. Je slaapt lekker in je eigen bed en de volgende morgen ben je weer fit voor een nieuwe kampdag!

Het zomerkamp zonder overnachting vindt plaats in week 28, 30, 31 en 33 en is voor kinderen van 8 t/m 14 jaar.

Outdoor kamp voor jongeren

Ook dit jaar organiseren we weer het jongerenkamp! Voor het jongerenkamp gelden de zelfde avontuurlijke activiteiten. Maar het kamp is zelfvoorzienend en draait een eigen programma afgestemd op de leeftijd van de groep. De invulling van dat programma houden wij voor nu nog even geheim. Maar één ding kunnen we wel beloven het is een avontuurlijke week om nooit te vergeten. Zit je op de Adventure Club of Klimclub en ben je ouder dan 17 jaar maar wil je wel graag mee met je train maatjes, stuur ons dan even een berichtje. Het jongeren kamp vindt plaats in week 29 en bedraagt €425,00.