Zomerkamp voor kinderen bij Outdoor Valley

06 juni 2024
Zomerkamp voor kinderen bij Outdoor Valley

Zomerkamp voor kinderen bij Outdoor Valley is bedoeld om herinneringen te maken, vrienden te ontmoeten en bovenal, plezier te hebben! En wat is een betere manier om dit alles te ervaren dan tijdens het Zomerkamp speciaal voor kinderen bij Outdoor Valley?

Ben jij tussen de 8 en 15 jaar oud en op zoek naar een zomer vol spanning en avontuur? Dan is het Zomerkamp de perfecte bestemming voor jou! Gedurende 5 dagen kun je genieten van de mooiste buitenactiviteiten en nieuwe vriendschappen sluiten die een leven lang meegaan.

Je gaat je geen moment vervelen, daar zorgen de begeleiders wel voor. Zo ga je knopen leggen, klimmen, survivallen, boogschieten, kanovaren en nog heel veel meer.

10 redenen waarom je deze zomer naar het Zomerkamp bij Outdoor Valley moet gaan

  1. Avontuurlijke activiteiten zoals klimmen, survivallen, boogschieten en kanovaren.
  2. Nieuwe vriendschappen sluiten met leeftijdsgenoten.
  3. Zelfstandigheid ontwikkelen in een veilige omgeving.
  4. Genieten van de natuur en buiten zijn.
  5. Nieuwe vaardigheden leren die je nergens anders leert.
  6. Gezonde beweging en de hele dag actief zijn.
  7. Gezonde maaltijden die voor energie zorgen.
  8. Creatieve avonden met spelletjes en kampvuur.
  9. Professionele begeleiding voor een veilige ervaring.
  10. Onvergetelijke herinneringen die een leven lang meegaan.

Zonder overnachting

Wil je deze zomer deelnemen aan een spannend zomerkamp? Sluit je dan aan bij ons dagkamp bij Outdoor Valley! Tijdens een te gekke kampweek ga je op avontuur met een groep andere kinderen tussen de 8 en 15 jaar. Kies je voor het dagkamp zonder overnachting, dan ben je van 09:00 tot 17:00 uur bij ons. Na een dag vol avontuur kun je ’s avonds thuis enthousiast vertellen over alle spannende activiteiten die je hebt beleefd.

Het dagkamp vindt plaats gedurende meerdere weken in de zomervakantie. Zorg ervoor dat je bij het boeken de juiste startdatum selecteert.

Ga mee op kamp!

Met overnachting

Voor de echte avonturiers die geen genoeg kunnen krijgen van buiten zijn, bieden we onze zomerkampen met overnachting aan! Na een dag vol opwinding en avontuur, geniet je samen met je nieuwe vrienden van een gezamenlijk diner. ’s Avonds worden er spelletjes gespeeld rond het kampvuur, waarbij de stoerste verhalen worden gedeeld. Vervolgens kruip je moe maar voldaan in je slaapzak in de legertent. Op de laatste avond van het kamp met overnachting staat de bonte avond op het programma, waar je samen met andere kinderen en de begeleiders helemaal los kunt gaan.

Bereid je voor op een onvergetelijke week vol avontuur die je niet wilt missen! Of je nu met vrienden komt of alleen, tijdens het kamp maak je gegarandeerd heel veel nieuwe vrienden!

Het zomerkamp met overnachting is ook beschikbaar tijdens meerdere weken van de zomervakantie. Zorg ervoor dat je bij het boeken de juiste startdatum selecteert.

Ga mee op kamp!