Modderrace voor het hele gezin op modderdag

11 mei 2024
Modderrace voor het hele gezin op modderdag

Op zondag 30 juni 2024 organiseert Outdoor Valley een spannend avontuur voor voor het hele gezin: de Modderrace! Dit evenement, ter ere van de Internationale Modderdag, is oorspronkelijk bedacht in Nepal om kinderen waardevolle ervaringen met de natuur te bieden. Bij Outdoor Valley geloven we sterk in het belang van buitenspelen voor de ontwikkeling van kinderen, en daarom doe wij graag mee aan deze dag!

De Modderrace voor het hele gezin is specifiek ontworpen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Het parcours strekt zich uit over meer dan 2 kilometer en bevat maar liefst 22 uitdagende hindernissen. Wat deze dag echter extra bijzonder maakt, is dat het een evenement is voor iedereen! Ouders, opa’s, oma’s, broers, zussen iedereen is welkom om deel te nemen en samen een onvergetelijke tijd te beleven.

Lijkt het je leuk om met je kind of kleinkind mee te rennen, maar val je niet onder de verplichte begeleiding? Geen probleem! Je kan namelijk voor een laag tarief een extra begeleider ticket kopen. Hierdoor kan je alsnog gezellig mee rennen. Om deze dag nooit te vergeten bieden we je ook de mogelijkheid aan om exclusieve modderrace T-shirts te bestellen, maar let wel op want op=op!

Of je nu een ervaren modderracer bent of voor het eerst meedoet, deze dag is voor jou! Trek dus je oude kleren en schoenen aan en bereid je voor op een dag vol avontuur en plezier! Bestel snel je tickets!