Modderrace

Modderrace
Prijs
€ 11,50
Duur
21, 24 en 26 juni

Ben jij tussen de 4 en de 12 jaar en durf jij de Modderrace van 2,5 kilometer door het Hoge Bergse Bos aan? Kom dan met je vriendjes of klasgenootjes naar de Modderrace!

Onderweg kom je meer dan 20 hindernissen en heel veel modder tegen! De race is leuk voor zowel de kleinste kinderen als de wat oudere kids. Bij de finish bekroon je jezelf samen met je ouders tot modder Koning of Koningin van Outdoor Valley. En van al dat bewegen krijg je trek. Na afloop eten jullie samen een overheerlijke modderburger. De modderburger is direct te bestellen bij de aanschaf van je ticket.

Voor de begeleiding van een volwassenen geldt:

 • Voor kinderen zonder zwemdiploma is 1 op 1 begeleiding van een volwassene verplicht.
 • Voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar is 1 op 1 begeleiding van een volwassene verplicht.
 • Voor kinderen vanaf 7 jaar is 1 op 4 begeleiding van een volwassene verplicht.
 • Voor kinderen vanaf 9 jaar is 1 op 8 begeleiding van een volwassene verplicht.
Goed om te weten:
 • 2,5 kilometer
 • Speciaal voor jonge kinderen
 • Ouders lopen gratis mee
 • Vier 750 jaar dam
Datum

Je bent van harte welkom op de volgende dagen en tijdstippen:

 • zondag 21 juni vanaf 09:30 uur;
 • woensdag 24 juni vanaf 13:30 uur
 • vrijdag 26 juni vanaf 14:00 uur

Nieuwe startvakken worden geopend op basis van het aantal aanmeldingen.

Prijzen

Als je van te voren boekt, kost de Modderrace €11,50 per kind en er mag één begeleider per kind gratis mee! We raden je aan om van te voren te reserveren, want vol=vol! Koop je kaartje hier! Kaartjes aan de deur kosten €13,50 per persoon, bovendien zijn begeleiders nog steeds gratis.

Modderburger

Op zondag 21 juni, woensdag 24 juni en op vrijdag 26 juni bieden we een speciale Modderburger aan, voor of na de race. De Modderburger is een heerlijke kip burger met een grote klodder modder en kost €4,75. Wil je als ouder ook een burger mee-eten? Dat kan! De Modderrace is te boeken via onderstaande knop.

BSO's en basisscholen

Speciaal voor BSO’s en basisscholen is de Modderrace onder begeleiding van Outdoor Valley instructeurs. De race voor BSO’s en basisscholen kan buiten de particuliere tijden plaatsvinden en er zijn verschillende acties om te blijven eten.

Voor meer informatie en reserveren klik hier of neem contact op met Milon via 010-5221380 of via milon@outdoorvalley.nl.

Aftermovie 2019

Het is alweer de zesde editie van de Modderrace bij Outdoor Valley! Ieder jaar verschijnen er weer meer enthousiaste kids met hun stoere ouders aan de start. Vorig jaar maakte we een leuke aftermovie van de race. De beelden spreken voor zich. Waar wacht je nog op? Koop hieronder je ticket en we zien jullie binnenkort aan de start van dit modder gezellige evenement!

Vier 750 jaar dam

Het is 750 jaar geleden dat de dam in de Rotte is gelegd. Een historisch moment waar de stad Rotterdam door is ontstaan. Dat wordt gevierd met diverse activiteiten op en om de rivier de Rotte, waaronder ook de Modderrace. De Rotte is van iedereen. De plezierrivier kronkelt vanuit de groene achtertuin van Rotterdam naar het bruisende centrum van deze wereldstad. De rivier biedt met haar levendige kades en groene natuuroevers een plek waar je je thuis voelt en is een bron van plezier en ontspanning. Beleef 750 jaar dam in de Rotte en ontdek wat er te doen is op, aan en nabij te Rotte via www.750jaardam.nl.