6 / 9 KM – Team Run

6 / 9 KM – Team Run
Prijs
Vanaf € 30,50 p.p.
Personen
Al vanaf 3 personen!
Duur
9 of 6 kilometer

Zijn jij en je vrienden niet vies van een pittige uitdaging? Doe dan mee met de Outdoor Valley Obstacle Team Run! Tijdens deze run komt het aan op karakter, doorzettingsvermogen, teamspirit en vooral veel fun. Roep je vrienden bij elkaar en vorm een team op zondag 17 mei 2020. Verzin een waanzinnige teamnaam en schrijf jullie in.

Samen trotseer je een leuk en veelzijdig parcours. De hindernissen zijn stuk voor stuk uitdagend, maar met elkaars hulp zijn de hindernissen snel overwonnen. Voorop staat dat jullie een dag zullen beleven om nooit meer te vergeten. Na de run is het tijd om al jullie sterke verhalen te delen onder het genot van een hapje en een drankje.

Inschrijven
Inschrijvingen tot 10 personen voor de Outdoor Valley Obtacle Team Run kan via de reguliere ticketpagina. Stuur vervolgens een e-mail naar events@outdoorvalley.nl met jouw teamgenoten, zodat we ervoor kunnen zorgen dat jullie bij elkaar in het startvak staan. Heb je een team gevormd met 10 of meer personen? Stuur dan direct een e-mail naar events@outdoorvalley.nl en ontvang korting!

 

Goed om te weten:
 • Op 17 mei 2020
 • Vanaf 14 jaar
 • Korting voor grote teams (vanaf 10 personen)
 • Gratis parkeren in de buurt
Wat je kunt verwachten

De Outdoor Valley Obstakel Run is een geweldige ervaring. Tussen honderden andere enthousiaste obstaclerunners trotseer je een leuk, uitdagend en veelzijdig parcours. Je zult verbaasd zijn over prachtige vergezichten en afwisselende ondergrond. De hindernissen zijn stuk voor stuk uitdagend, maar onze vrijwilligers helpen je er graag doorheen. Voorop staat dat je een dag zult beleven om nooit meer te vergeten. Na de run is het tijd om al jullie sterke verhalen te delen onder het genot van een hapje en drankje.

Dit is wat je krijgt
 • Startbewijs 5KM of 9KM (Route)
 • Een eigen startvak
 • Digitale teamfoto
 • Garderobe
 • Kleedkamer
 • Toilet
 • Parkeren op loopafstand
 • Water en een versnapering onderweg

Optioneel:

Korting vanaf 10 personen!

The more the merrier, right? Grote teams zijn niet alleen gezelliger maar je kunt elkaar beter helpen bij alle obstakels. Daarnaast is er nog een voordeel aan een grote team inschrijving: bestaat jullie team uit 10 personen of meer, dan krijg je 15 % korting! De prijzen zijn dan als volgt:

12 KM van €39,50 voor €33,50 p.p.
5 KM van €30,50 voor €26,00 p.p.

BBQ-party!

Bewegen kost energie en daar krijg je honger van! Na de Outdoor Valley Obstalce Run is het tijd om al jullie sterke verhalen te delen onder het genoeg van een hapje en een drankje. Schuif vanaf 17:00 aan bij de BBQ-party. Het BBQ-pakket bestaat uit 3 stuks vlees, friet en salade (excl. drankjes). Je kunt ook kiezen voor een vegetarisch pakket.

Kosten BBQ-pakket: €12.50

Aanmelden
Wanneer je je inschrijft voor de Obstacle Run kun je je direct aanmelden voor de BBQ-party! Heb je je al ingeschreven voor de run en zou je alsnog graag willen aanschuiven bij de barbecue? Stuur dan een mail naar events@outdoorvalley.nl en laat weten met hoeveel personen je komt.