FAQ
FAQ
Algemeen

Op 17 mei 2020 kun je mee doen met de uitdagende race!

Bij Outdoor Valley: Hoeksekade 141 te Bergschenhoek

De 9 kilometer Adventure Run is voor sportievelingen vanaf 16 jaar. Je kun al meedoen aan de 6 kilometer Adventure Run vanaf 14 jaar. De 3 & 6 kilometer Family Run is voor kinderen van 6 t/m 13 jaar + 1 ouder van minimaal 18 jaar.

De prijzen van de Obstacle Run vind je hier

Omdat het parcours uit waterhindernissen bestaat en wij de veiligheid van onze deelnemers willen waarborgen is een zwemdiploma verplicht.

Inschrijven

Tickets kun je nu online kopen via deze link.

Helaas is het niet mogelijk om een deelname te annuleren als je staat ingeschreven. Het is wel mogelijk om je startbewijs over te dragen aan een andere deelnemer. De administratiekosten hiervan zijn €5,-. Artikel 18 uit de consumentenvoorwaarden van de VeBON is niet van toepassing op de kaartverkoop van de Outdoor Valley Obstacle Run.

Kun je zelf door omstandigheden niet meer meedoen aan de Outdoor Valley Obstacle Run, maar heb je iemand gevonden die jouw e-ticket wil overnemen? Voor € 5,- kun je het ticket officieel overdragen aan iemand anders. Stuur hiervoor een e-mail naar events@outdoorvalley.nl.

Ja. Het is mogelijk om van startsessie te wisselen zolang een startsessie nog niet vol is! Stuur hiervoor een e-mail naar events@outdoorvalley.nl. De administratiekosten hiervan zijn €5,-. Twee weken voor de start van de Obstacle Run worden samen-startverzoeken niet meer in behandeling genomen.

Voor vragen over je inschrijving kan je contact opnemen met Outdoor Valley via events@outdoorvalley.nl.

Evenement informatie

Na je inschrijving ontvang je een bevestiging, hiermee kan je je melden bij de registratiebalie op het evenemententerrein van Outdoor Valley. Een week voor de Obstacle Run sturen we je de laatste informatie, hierbij ontvang je ook je starttijd.

Starttijden verschillen per race, echter zijn deze in hoofdlijnen zoals in onderstaand schema vermeld. Vanaf de start van de race tot en met de laatste startgroep, zullen er om de maximaal 5 minuten groepen van start gaan.

Adventure Run 9 km starttijden tussen 09:00 en 10:30
Adventure Run 6 km starttijden tussen 09:45 en 11:00
Family Run 6 km starttijden tussen 10:30 en 12:45
Family Run 3 km starttijden tussen 11:45 en 15:15

Ja. Onderweg bij alle afstanden is er een verzorgingspost aanwezig.

Ja, douches zijn aanwezig.

Ja, er is een gescheiden omkleed ruimte voor dames en heren aanwezig.

Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de omgeving van Outdoor Valley, houd rekening met 10-20 minuten loopafstand. Een overzicht van alle parkeerplaatsen vind je hier.

Ja, als deelnemer kun je kosteloos je bagage inleveren bij een bewaakte garderobe. Let op, 1 stuk bagage per deelnemer.
* Het opbergen van bagage is altijd op eigen risico.

Mocht je bij je aanmelding geen T-shirt hebben gekocht, dan kun je tijdens de Outdoor Valley Obstacle Run op het evenemententerrein alsnog je T-shirt aanschaffen (zolang de voorraad strekt).

Je bent van harte welkom om de deelnemers te komen aanmoedigen! Entree voor bezoekers is gratis en het terrein is open vanaf 08:30.

Nee, er zal geen rijdregistratie zijn. De Outdoor Valley Obstacle Run kent alleen maar winnaars!

Voorbereiding

Ter voorbereiding verzorgt Outdoor Valley Sports 6 voorbereidingstrainingen in aanloop naar het evenement. Deze trainingen bestaan uit:
- Obstacle training (techniek)
- Conditietraining (uithoudingsvermogen, conditie en kracht)

Je kunt je direct aanmelden bij de inschrijving van de Obstacle Run of via het aanmeldformulier

Wij raden je aan om lichtgewicht kleding te dragen. Een lange tight en T-shirt zijn perfect. We adviseren je de weersomstandigheden in de gaten te houden en je daarop te kleden. Wij garanderen dat al je kleding nat en modderig zal worden.

Loop met normale hardloopschoenen, spikes zijn verboden. Het dragen van schoenen is verplicht. Je schoenen zullen nat en vies worden.

Meer informatie

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws over de Outdoor Valley Obstacle Run? Volg Outdoor Valley op Facebook en Instagram.

Staat je vraag er niet tussen, stuur dan een e-mail naar events@outdoorvalley.nl

We zijn altijd opzoek naar vrijwilligers! Houd onze Facebook en Instagram in de gaten voor meer informatie over de werving van de vrijwilligers of stuurt direct een e-mail naar events@outdoorvalley.nl.