Info en tickets

Info en tickets over de Outdoor Valley Obstacle Run vind je op deze pagina.
Info en tickets
Prijs
Vanaf € 23,00 p.p.
Duur
3 of 6 KM

Info en tickets over de Outdoor Valley Obstacle Run vind je op deze pagina. Na een succesvolle editie in oktober 2022 keert de Outdoor Valley Obstacle Run dit voorjaar terug met een aantal super toffe nieuwe hindernissen. Met twee afstanden (3 en 6 kilometer) vol verrassende obstakels wordt het weer een run die geschikt is voor de hele familie of vriendengroep.

De 3 kilometer route is speciaal voor kinderen en ouders. Voor wie alleen of samen met vrienden, collega’s of sportmaatjes op zoek is naar een echte uitdaging is de 6 kilometer vol obstakels de juiste keus! Ook bij de 6 kilometer hebben we, naast de normale editie, een speciale family editie. Na de run kun je bijkomen en napraten op het gezellige terrein van Outdoor Valley onder het genot van een hapje en drankje. Uiteraard denken wij op Moederdag ook extra aan alle moeders en zal er voor hen een kleine verrassing zijn.

LET OP: Je kunt nog steeds tickets kopen voor de Obstacle Run! Aangezien we de shirts al hebben moeten bestellen, krijg je helaas geen finishershirt meer bij je tickets.

Goed om te weten:
  • De leukste obstakels voor jong en oud!
  • Inclusief FINISHER t-shirt bij tickets gekocht vóór 1 mei
  • Family Run vanaf 6 jaar (zwemdiploma en 18+ begeleiding verplicht)
  • Obstacle Run vanaf 12 jaar (zwemdiploma verplicht)
  • Koop voor iedere deelnemer een eigen ticket!

Run Early Birds Fase 2 Fase 3 Fase 4 Dagticket ACTIE
t/m 28 februari t/m 23 april t/m 30 april t/m 12 mei op 14 mei
GRATIS Finish Shirt Incl. shirt Incl. shirt Incl. shirt Zonder shirt Zonder shirt
3KM Family €23,00 €25,00 €26,50 €26,50 €30,00 4 + 1 gratis
6KM Family €35,00 €37,00 €38,50 €38,50 €42,50 4 + 1 gratis
6KM Obstacle €35,00 €37,00 €38,50 €38,50 €42,50

Let op! Er kunnen geen tickets meer online gekocht worden. Aan de deur zijn er nog wel tickets beschikbaar.

Ik wil tickets reserveren!

Afstanden

Voor de Family Run hebben we twee afstanden: 3 en 6KM. Bij de reguliere 6KM Obstacle Run rennen we hetzelfde parcours als de Family Run, maar hiervoor houden we andere startvakken aan. Bij de Obstacle Run 6KM doe je enkel mee met volwassenen en jongeren. Deze run is tevens geschikt voor bedrijfsuitjes of sportteams.

De Outdoor Valley Obstacle Run valt dit jaar tegelijkertijd met Moederdag. Top! Want dat betekent dat je niet meer hoeft na te denken over het perfecte moederdag-cadeautje. Bij het bestellen van tickets kan je aangeven met hoeveel ‘moeders’ je komt. Wij hebben namelijk voor elke moeder een goodiebag klaarstaan!

TICKETS

Er zijn meerdere fases. De Early Buddy fase gaat in vanaf zaterdag 21 januari 2023. Je kan tickets via de button op deze pagina kopen.

Diegene die in de eerste drie fases zijn of haar ticket koopt, is verzekerd van een GRATIS FINISHER-shirt. Na 30 april kunnen er namelijk geen extra shirt besteld worden. Dus wees er op tijd bij!

Zien we jou zondag 14 mei? Klik HIER om je tickets te bestellen.