Partners

Partners

Wij zijn trots op onze partners!
De Obstacle Run 2020 is weer in zicht. Wij verwachten een druk bezocht evenement met de nodige media aandacht. Met name regionaal zal er grote belangstelling zijn. Hierdoor is het zeer aantrekkelijk om jouw naam aan de run te verbinden!

Ondernemers herkennen dit belang en steunen ons in de realisatie van dit evenement. Want zonder partners zou de Outdoor Valley Obstacle Run niet kunnen plaatsvinden. Wij proberen verschillende partijen te betrekken bij de organisatie van de run.

En wij doen graag wat terug! Benieuwd wat wij je kunnen bieden in het kader van sponsoring? Mail dan naar: events@outdoorvalley.nl.

Goed om te weten:
  • Media aandacht voor jouw bedrijf
In 2020 is het 750 jaar geleden dat de dam in de Rotte is gelegd. Een historisch moment waar de stad Rotterdam door is ontstaan. Dat vieren wij met diverse activiteiten op en om de rivier de Rotte. Beleef 750 jaar dam in de Rotte en ontdek wat er te doen is.
Outdoor Valley Sports is de sporttak van Outdoor Valley en bestaat uit vier clubs: Outdoor Valley Fitness, Survival Sport Outdoor Valley, Adventure Club Outdoor Valley en Klimclub Monte Cervino. Bij ons kun je als volwassenen en als kind mee doen aan verschillende groepstrainingen waar je kunt werken aan een betere conditie, meer kracht en vetverbranding.
Wij, de medewerkers van Staatsbosbeheer, beschermen en ontwikkelen het kenmerkende groene erfgoed. We ondersteunen van harte het sportief bewegen in onze gebieden in samenhang met natuur en landschap. We werken graag mee om de deelnemers van de Obstacle Run in balans met duurzaamheid zo optimaal mogelijk gebruik te laten maken van het recreatiegebied. Ook staan wij zelf met een enthousiast team op zondag 17 mei aan de start van de Obstacle Run door het heuvelachtige en groene Hoge Bergse Bos!”
Sinds 2012 verkopen we de fijnste spullen voor je off-road hardloop avontuur. Of je nou je eerste 4 kilometer obstacle run of je volgende 4-daagse ultratrail gaat lopen. Voor iedereen die mee gaat doen of traint voor een obstacle run, mud run of trailrun hebben we de juiste spullen. Je wilt namelijk onbezorgd aan de start staan. Het laatste waar je mee bezig wilt zijn is je outfit of gear.
OutdoorPro en Outdoor Valley is een samenwerking die al vele jaren een hechte samenwerking. OutdoorPro is voor OutdoorValley sinds het begin van de samenwerking dé partij waar alle buitensport materialen worden gekocht. Daarnaast proberen we elkaar altijd te helpen als het aankomt op het organiseren van toffe buitensport evenementen. OutdoorPro draagt de obstacle run dan ook een warm hart toe! - Jeffrey van der Veeke