Vrijwilliger worden?

Vrijwilliger worden?
Duur
Hele dag (of halve dag in overleg)

De Outdoor Valley Obstacle Run kan niet bestaan zonder vrijwilligers!

Op zondag 12 mei 2024 is jouw hulp van harte welkom! Waar zijn wij naar opzoek? Toppers die ons helpen bij de opbouw van het parcours, die tijdens de Outdoor Valley Obstacle Run bij de obstakels controleren of alles goed verloopt of die paraat staan om de fanatieke runners van drinken te voorzien. Lijkt jou het leuk om te helpen tijdens dit toffe evenement? Meld je aan voor één van deze belangrijke taken!

Goed om te weten:
 • Super gezellige dag
 • Lunchpakket
 • Vanaf 14 jaar
 • Outdoor Valley CREW-shirt
 • Deelname aan de exclusieve Pre-run

Werkzaamheden

De dagen voorafgaand aan het evenement hebben we een aantal mensen nodig bij de inrichting van het evenementen terrein, bij het voorbereiden van de run en bij het opbouwen van het parcours en obstakels.

Tijdens de Outdoor Valley Obstacle Run kun je meehelpen op het start/finish terrein, bij de obstakels, bij de verzorgingspost langs het parcours of bijvoorbeeld bij de garderobe. We houden rekening met je voorkeuren en kwaliteiten!

Wat krijg je van ons?

Je wordt als vrijwilliger natuurlijk goed verzorgd:
– Gedurende de dag zorgen wij voor drinken en een lunchpakket
– Een opvallend Outdoor Valley Obstacle Run Crew shirt!

 

Aanmelden

Hieronder vind je het inschrijfformulier. Geef hierop aan wanneer je kunt helpen en welke werkzaamheden jouw voorkeur hebben, dan weten we waar we je het beste voor in kunnen zetten. Zodra je je hebt opgegeven, houden we je op de hoogte van de voorbereiding en ontvang je voorafgaand aan de Outdoor Valley Obstacle Run de planning met daarin de taken, tijden en plek waar je ingezet wordt.

 


  Aanmelden vrijwilligers


  Zaterdag 11 mei (Opbouwen)Zondag 12 mei (OV Obstacle Run)

  GarderobeHindernisVerzorgingspost


  JaNee