Vrijwilligers Obstacle Run

Vrijwilligers Obstacle Run

De Outdoor Valley Obstacle Run kan niet bestaan zonder vrijwilligers!

Op zondag 26 mei 2019 is jouw hulp van harte welkom! Waar zijn wij naar opzoek? Mensen die ons helpen bij de opbouw van het parcours, die tijdens de Outdoor Valley Obstacle Run bij de obstakels controleren of alles goed verloopt of die paraat staan om de fanatieke runners van drinken te voorzien. Lijkt jou het leuk om te helpen tijdens dit toffe evenement? Meld je aan voor een van deze belangrijke taken!

Goed om te weten:
  • Super gezellige dag
  • Lunchpakket
  • Outdoor Valley Obstacle Run Crew shirt!
  • Vanaf 14 jaar
Werkzaamheden

De dagen voorafgaand aan het evenement, hebben we een aantal mensen nodig bij de inrichting van het evenementen terrein en bij het opbouwen van het parcours en obstakels.

Tijdens de Outdoor Valley Obstacle Run kun je meehelpen op het start/finish terrein, bij de obstakels, bij de verzorgingspost langs het parcours of bijvoorbeeld bij de garderobe. We houden rekening met je voorkeuren en kwaliteiten!

Wat krijg je van ons?

Je wordt als vrijwilliger natuurlijk goed verzorgd:
– Gedurende de dag zorgen wij voor drinken en een lunchpakket
– Ook krijg je een opvallend Outdoor Valley Obstacle Run Crew shirt!

Data

Alle data op een rij!
– Op- en afbouw fase: 22,23,24,25,27,28 mei 2019
– Outdoor Valley Obstacle Run: 26 mei 2019

Aanmelden

Hieronder vind je het inschrijfformulier. Geef hierop aan welke dagen je wilt helpen en welke werkzaamheden jouw voorkeur hebben, dan weten we waar we je het beste voor in kunnen zetten. Zodra je je hebt opgegeven, houden we je op de hoogte van de voorbereiding en ontvang je voorafgaand aan de Outdoor Valley Obstacle Run de planning met daarin de taken, tijden en plek waar je ingezet wordt.

BBQ-party
Vind je het leuk om aan het eind van de dag nog aan te schuiven bij de BBQ-party? Voor €12,50 kun je lekker mee-eten! Meld je aan via events@outdoorvalley.nl.


Aanmelden vrijwilligers


Vrijdag 24 mei (Opbouwen)Zaterdag 25 mei (Opbouwen)Zondag 26 mei (OV Obstacle Run)Maandag 27 mei (Afbouwen)Dinsdag 28 mei (Afbouwen)

GarderobeHindernisVerzorgingspostOpbouw/afbouwHoreca


JaNee