Vrijwilligers

Vrijwilligers

De Outdoor Valley Obstacle Run kan niet bestaan zonder vrijwilligers!

Op zondag 18 oktober 2020 is jouw hulp van harte welkom! Waar zijn wij naar opzoek? Mensen die ons helpen bij de opbouw van het parcours, die tijdens de Outdoor Valley Obstacle Run bij de obstakels controleren of alles goed verloopt of die paraat staan om de fanatieke runners van drinken te voorzien. Lijkt jou het leuk om te helpen tijdens dit toffe evenement? Meld je aan voor een van deze belangrijke taken!

Goed om te weten:
  • Super gezellige dag
  • Lunchpakket
  • Vanaf 14 jaar
Werkzaamheden

De dagen voorafgaand aan het evenement, hebben we een aantal mensen nodig bij de inrichting van het evenementen terrein en bij het opbouwen van het parcours en obstakels.

Tijdens de Outdoor Valley Obstacle Run kun je meehelpen op het start/finish terrein, bij de obstakels, bij de verzorgingspost langs het parcours of bijvoorbeeld bij de garderobe. We houden rekening met je voorkeuren en kwaliteiten!

Wat krijg je van ons?

Je wordt als vrijwilliger natuurlijk goed verzorgd:
– Gedurende de dag zorgen wij voor drinken en een lunchpakket
– Een opvallend Outdoor Valley Obstacle Run Crew shirt!
– Deelname aan de pre-run (17 oktober)

Data

Alle data op een rij!
– Op- en afbouw fase: Binnenkort meer informatie
– Outdoor Valley Obstacle Run: 18 oktober 2020

Aanmelden

Hieronder vind je het inschrijfformulier. Geef hierop aan welke dagen je wilt helpen en welke werkzaamheden jouw voorkeur hebben, dan weten we waar we je het beste voor in kunnen zetten. Zodra je je hebt opgegeven, houden we je op de hoogte van de voorbereiding en ontvang je voorafgaand aan de Outdoor Valley Obstacle Run de planning met daarin de taken, tijden en plek waar je ingezet wordt.

BBQ-party
Vind je het leuk om aan het eind van de dag nog aan te schuiven bij de zorgeloze Coronaproof BBQ-party? Voor €12,50 kun je lekker mee-eten! Meld je aan via events@outdoorvalley.nl.


Aanmelden vrijwilligers


Vrijdag 16 oktober (Opbouwen)Zaterdag 17 oktober (Opbouwen)Zondag 18 oktober (OV Obstacle Run)Maandag 19 oktober (Afbouwen)Dinsdag 20 oktober (Afbouwen)

GarderobeHindernisVerzorgingspostOpbouw/afbouwHoreca


JaNee