De Outdoor Valley caps zijn er weer!

03 juli 2018
De Outdoor Valley caps zijn er weer!

Ze zijn er weer, de Outdoor Valley Caps! Draag hem met trots tijdens jouw buiten activiteit, tijdens het sporten, of natuurlijk gewoon thuis op de bank. Naast groen is er nu ook een Limited Editon cap, the Fire edition!

Zoals je misschien wel weet heeft er in april van dit jaar een grote brand plaats gevonden. Tot ons verdriet is hierbij de Berghut verloren gegaan. Hierdoor zijn wij een hoop materiaal kwijtgeraakt. Ondanks alles zijn we doorgegaan en heeft ons team zijn schouders eronder gezet! Niet alleen ons team heeft bijgedragen aan onze wederopbouw tot zo ver, maar ook onze bezoekers staan al maanden voor ons klaar. De Limited Edtion Cap stelt iedereen in staat om zijn of haar steentje bij te dragen.

Steun Outdoor Valley

Na de brand is het terrein opgeruimd, hebben we een horeca loods geplaatst en een mooi overdekt buitenterras gerealiseerd. Ook worden er alweer plannen gemaakt voor een nieuw hoofdgebouw. Toch moet er nog een hoop gebeuren en kunnen we alle hulp gebruiken.

Met onze Limited ‘Fire’ Editon cap steun jij ons met een extra bijdrage. Je betaald voor de groene cap €25,-. Rock je liever bordeauxrood? Dan betaal je €40,- per cap. Iedere 15 euro hiervan stoppen wij direct in de wederopbouw van ons hoofdgebouw.

Beide caps zijn verkrijgbaar aan de bar of via de Outdoor Valley Sports webshop!