Outdoor Valley Rally

Outdoor Valley Rally
Duur
8 uur

Op 26 maart 2023 gaat de Outdoor Valley Rally weer van start! Er staat weer een avontuurlijke race op het programma voor jou en je teammaatje. Per voet, mountainbike, kano en step gaan jullie op zoek naar verschillende checkpoints waarbij je kaart & kompas skills zeker niet mogen ontbreken. De inschrijvingen gaan open op 24 december.  Zijn jullie er klaar voor?!

Goed om te weten:
  • Aangesloten bij de DARS
  • Inclusief maaltijd bij de finish
  • Mountainbike is bij te boeken

Wat is een Adventure Race?

Adventure Racing is een multidisciplinaire sport waarbij teams van 2 personen met behulp van kaart en kompas zo snel mogelijk op zoek gaan naar verschillende checkpoints. Voor elke etappe krijg je een kaart met daarop deze checkpoints. Aan de hand van deze kaart bepaal je de beste route om die checkpoints te bereiken. Fiets, step, vaar of loop jij liever linksom, rechtsom of rechtdoor? Dat mag! Tijdens de race is er voor jou en je teammaatje een kano en step gereserveerd, indien gewenst kun je een mountainbike (van te voren) bijboeken voor de speciale dagprijs van €25,00.

De Outdoor Valley Rally is aangesloten bij de Dutch Adventure Race Bond (DARS). In elke DARS-wedstrijd kun je punten verdienen op basis van je uitslag voor de DARS-ranking, dus ook bij de Outdoor Valley Rally!

Voor meer details over benodigdheden en inschrijven kun je binnenkort terecht op de speciale website.

Lees meer en schrijf je in!