Outdoor Valley Rally

Outdoor Valley Rally
Prijs
Voor € 34,50 per team
Duur
donderdag 8 april t/m zondag 23 mei 2021

De Outdoor Valley Rally gaat weer van start! Tijdens deze vernieuwde variant van de Outdoor Valley Rally ga jij samen met je teammaatje of als individu volledig zelfstandig aan de slag. Zoals jullie van ons gewend zijn staat er een avontuurlijke race op het programma waarbij je kano/kajak skills op de proef worden gesteld. Tevens zal je een deel van de route op de mountainbike moeten afleggen en ook je kaart & kompas vaardigheden mogen niet ontbreken. Online reserveer je een ticket op een dag naar wens, van te voren krijg je van ons alle informatie toegestuurd en vervolgens meld je jezelf of je team aan op de betreffende dag bij Outdoor Valley. Zijn jullie er klaar voor?!

Goed om te weten:
  • Corona proof
  • Individueel of als duo te boeken
  • Mountainbike is bij te boeken

Wat kan je verwachten?

Adventure Racing is een multidisciplinaire sport waarbij teams van 1 of 2 personen met behulp van kaart en kompas zo snel mogelijk op zoek gaan naar verschillende checkpoints. Voor elke etappe krijg je een kaart met daarop deze checkpoints. Aan de hand van deze kaart bepaal je de beste route om die checkpoints te bereiken. Fiets of loop jij liever linksom, rechtsom of rechtdoor? Dat mag!

In de speciaal ontwikkelede app zijn wij in staat om de route van een Adventure Race geheel digitaal vorm te geven. Op de locatie van een CP vind je dan ook geen knijpers. Het enige wat je hoeft te doen is het scannen van een QR-code en de app geeft door dat jullie team op die plek is geweest. Op sommige CP’s stellen we ook een vraag waarvan het antwoord alleen ter plekke te vinden is. Als extra check en gewoon omdat het leuk is.

In tegenstelling tot eerdere edities is de Outdoor Valley Rally niet op één specifieke dag maar van 8 april t/m 23 mei te ondernemen. Alleen of samen met je maatje kies je een dag en ga je op pad nadat je van ons de juiste informatie hebt ontvangen. Op jou dag naar keuze is er een kano/kajak voor je gereserveerd, indien gewenst kun je een mountainbike (van te voren) bijboeken. Voor meer details over de Outdoor Valley Rally verwijzen wij je graag naar de website.

Wat neem je mee?

– Sportkleding
– Voldoende eten en drinken
– Kaarthoes (indien in bezit)
– Kompas en kaarthoekmeter
– Na afloop is er geen gelegenheid om te douchen.