Outdoor Valley update | Nieuwe Corona maatregelen

24 maart 2020
Outdoor Valley update | Nieuwe Corona maatregelen

Op 23 maart 2020 heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd om de gevolgen van het Coronavirus te beperken. Door de aanscherping van de maatregelen moeten wij activiteiten en evenementen tot en met 1 juni helaas verplaatsen.

Dat wat we nooit voor mogelijk hadden gehouden, gebeurd. Het is een feit dat COVID-19 in enkele weken tijd is uitgegroeid tot een wereldwijde crisis. De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en bezoekers staat voorop. We volgen daarom de maatregelen die er van ons worden verwacht op om verdere verspreiding te beperken.

De evenementen die Outdoor Valley had gepland, iets waar iedereen enorm naar uitkeek en hard voor heeft gewerkt, zullen even op zich moeten laten wachten. Met pijn in ons hart moet de Outdoor Valley Obstacle Run van 17 mei daarom ook worden uitgesteld.

Outdoor Valley is een bedrijf dat zicht richt op outdoor activiteiten. Iets wat voor nu stilligt… De ritjes door het prachtige Hoge Bergse bos op de mountainbike, ontspannen op het water in de kano of survivallen over de hindernissen. Sporters blijven sporten en willen niks liever dan actief bezig zijn. Dat begrijpen wij als geen ander. Toch verzoeken wij iedereen vriendelijk doch dringend uitsluitend ALLEEN (binnen) te gaan sporten. Voor nu ziet het ernaar uit dat wij een tijdje indoor actief/creatief moeten zijn, des te sneller kunnen we weer genieten van het avontuur buiten!

Zorg goed voor jezelf en elkaar!