Outdoor Valley Wintersport

01 september 2018
Outdoor Valley Wintersport

Het zal je niet ontgaan zijn: 1 augustus 2018 is Outdoor Valley de nieuwe eigenaar van Outdoor Ski & Fun geworden. Nu één maand later, op 1 september, laten we met trots weten dat onze nieuwe locatie de skiberg Outdoor Valley Wintersport heet.

Outdoor Valley kent al een groot aanbod aan sportieve activiteiten. Je kunt bij ons onder andere terecht voor survivallen, boogschieten, klimmen en kanoën. Daarnaast biedt Outdoor Valley Sports wekelijkse trainingen aan voor jong en oud waarbij er getraind wordt op conditie, kracht en souplesse. Obstacle techniek, survival bootcamp en kajak fitness zijn een kleine greep uit ons ruime aanbod.

De nieuwe locatie, de skibaan, is vanaf nu onderdeel van Outdoor Valley. Wij breiden ons aanbod aan activiteiten daarmee uit met skiën, snowboarden en tuben. Hierdoor kun je het hele jaar bij ons terecht om sportief te recreëren of gebruik te maken van de horeca faciliteiten.

Nieuwe uitstraling
Bij deze nieuwe naam hoort de Outdoor Valley huisstijl, logo en uitstraling. Op het terrein en in de panden zijn we druk in de weer om de skiberg naar een hoger level te brengen. De receptie heeft een complete make-over gehad waarbij het buiten gevoel naar binnen is gehaald. Daarnaast wordt het terrein opgeruimd en werken we aan een verbeterde automatisering.

Wil je zelf de locatie bewonderen? Je bent van harte uitgenodigd om langs te komen bij Outdoor Valley Wintersport!