Rotte Reporter John Buisman op bezoek bij Outdoor Valley

31 juli 2019
Rotte Reporter John Buisman op bezoek bij Outdoor Valley

De afgelopen weken hebben we van prachtig zomers weer mogen genieten in Nederland. Onze kano’s, kajaks en SUP’s lagen de hele dag in het water waar onze bezoekers verkoeling zochten. Rotte Reporter John Buisman kwam dat zelf even uitproberen.

Samen met instructeur Kirsten ging John Buisman het water op. Met een kano, kajak, SUP en trapkano ging hij het Hoge Bergse bos in. Hoe hem dat verging kun je in deze leuke video zelf zien.

Strippenkaart

Het hele jaar door biedt Outdoor Valley verschillende verhuur mogelijkheden. In de zomervakantie kun je al die verschillende mogelijkheden combineren en er gebruik van maken wanneer het jou het beste uitkomt. Met de strippenkaart kun je onder andere komen kanoën, SUP’en, boogschieten en survivallen voor één vaste prijs. Kijk voor meer informatie over deze leuke zomerse aanbieding hier.

Ook dit is de Rotte

OokditisdeRotte.nl is een marketing- en communicatiestrategie ontwikkeld om de Rotte en omgeving onder de aandacht te brengen. Wil je meer weten van het gebied rondom de Rotte of de andere leuke video’s van de Rotte Reporter zien? Ga dan naar ookditisderotte.nl