Prijs
Vanaf € 59,50 per persoon
Personen
Minimaal 6
Duur
1,5 uur

Kom abseilen van de hoogste kunstmatige klimberg van ons land en breng jouw klas of collega’s naar grote hoogte. De Monte Cervino is gebouwd naar het evenbeeld van de 4.478 meter hoge Matterhorn in Zwitserland. De berg is een veel beklommen vierduizender in Europa. De Monte Cervino bij Outdoor Valley is maar liefst 34,6 meter hoog.

Onze instructeurs staan klaar om met jullie de bijna 35 meter hoge Monte Cervino te beklimmen. Boven aangekomen is er voldoende tijd om te oefenen voor het abseilen. Tegelijkertijd kun je genieten van een prachtig uitzicht over het Hoge Bergse Bos. In de verte zie je de skyline van onze randstad.

Als het eenmaal zo ver is helpen de instructeurs je over de rand heen. Op 35 meter boven de grond houd je zelf letterlijk de touwtjes in handen. Eenmaal beneden aangekomen zal je beseffen dat je iets gedaan hebt om nooit meer te vergeten. Een grensverleggende activiteit voor de hele klas!

Goed om te weten:
  • Onder begeleiding van onze instructeurs
  • Een goede basisconditie is vereist
  • Een activiteit om nooit meer te vergeten
  • Altijd in combinatie met klimmen
  • Minimale leeftijd 12 jaar

Mix & match

De dag wordt nog leuker als je hem zelf kunt inrichten. Daarom biedt Outdoor Valley de mogelijkheid om deze activiteit met anderen te combineren. Bekijk hier welke activiteiten er nog meer bij jullie passen en maak er een onvergetelijke dag van!

Eten en drinken

Tijdens de dag iets te eten of te drinken? Kies voor een basic lunch of laat de leerlingen hun eigen outdoor lunch maken op een grote bakplaat op open vuur.

Onze horeca producten zijn bij te boeken als extra optie of compleet verzorgd in een arrangement opgenomen, bekijk hier het aanbod.


    Informatie aanvragen