Arrow battle

Arrow battle
Prijs
Vanaf € 18,00 per persoon
Personen
Minimaal 6
Duur
Vanaf 1,5 uur

Arrow Battle is een combinatie van intensiteit en spanning die ook wordt ervaren bij het spelen van trefbal of paintball. Arrow Battle geeft geen blauwen plekken, maar wel dezelfde spelbeleving als paintball.

Eerst gaan we oefenen met boogschieten. De instructeur geeft jullie uitleg, want boogschieten op een bewegend doel is niet eenvoudig! Na het oefenen pakken jullie je pijl en boog en gaan jullie naar het speelveld in het bos. Zijn jullie er klaar voor? Maskers op, bogen spannen en schieten maar! Wie als eerste alle doelen uit het veld van de tegenstander schiet of alle tegenstanders weet te raken, wint.

Goed om te weten:
  • Je kunt nat en vies worden
  • Minimum leeftijd 11 jaar
  • Onder begeleiding van een instructeur
  • Je speelt met 14 personen tegelijk

Mix & match

De dag wordt nog leuker als je hem zelf kunt inrichten. Daarom biedt Outdoor Valley de mogelijkheid om deze activiteit met anderen te combineren. Bekijk hier welke activiteiten er nog meer bij jullie passen en maak er een onvergetelijke dag van!

Prijzen bij minimaal 6 personen

1 uur 1,5 uur 2 uur
€18,00 €26,00 €33,00
Eten en drinken

Tijdens de dag iets te eten of te drinken? Kies voor een basic lunch of laat de leerlingen hun eigen outdoor lunch maken op een grote bakplaat op open vuur.

Onze horeca producten zijn bij te boeken als extra optie of compleet verzorgd in een arrangement opgenomen, bekijk hier het aanbod.    Informatie aanvragen