Prijs
Vanaf € 18,00 per persoon
Personen
Minimaal 8
Duur
Vanaf 1 uur

Kom kanovaren bij Outdoor Valley onder begeleiding van een instructeur en laat je meenemen over het water door het Hoge Bergse Bos. De instructeur leert je de fijne kneepjes van het kanoën zodat jullie soepel door het water peddelen. Plezier gegarandeerd! Pas wel op, want als je niet samen werkt drijf je af!

Vanaf Outdoor Valley stappen jullie in een Canadese kano en volgt er een goed rondje door het Hoge Bergse Bos. Wil je iets meer zien van de prachtige omgeving? Boek dan een extra uur bij en stap over op de Rotte.

Goed om te weten:
  • Minimum leeftijd 8 jaar
  • Zwemdiploma verplicht
  • Je kunt vies en nat worden
  • Mogelijk tot omkleden en douchen
  • Onder begeleiding van een instructeur

Mix & match

De dag wordt nog leuker als je hem zelf kunt inrichten. Daarom biedt Outdoor Valley de mogelijkheid om deze activiteit met anderen te combineren. Bekijk hier welke activiteiten er nog meer bij jullie passen en maak er een onvergetelijke dag van!

Prijzen bij minimaal 6 personen

1 uur 1,5 uur 2 uur
€18,00 €26,00 €33,00

Onderstaande tarieven zijn de tarieven per persoon per uur wanneer je met minder dan 5 personen bent.

Aantal personen Tarief p.p.
bij 1 tot 2 personen €70,00
extra persoon €10,00

 

Eten en drinken

Van al dat sporten krijg je natuurlijk trek. Kies daarom uit één van onze vele horecamogelijkheden. Start de dag met een powerstart, pauzeer met de basic lunch en sluit je dag af met één van onze buffetten. Ook voor een gelegenheidsborrel kun je bij Outdoor Valley terecht.

Onze horeca producten zijn bij te boeken als extra optie of compleet verzorgd in een arrangement opgenomen, bekijk hier het aanbod.


    Informatie aanvragen