Katapult bouwen

Katapult bouwen
Prijs
Vanaf € 18,00 per persoon
Personen
Minimaal 8
Duur
Vanaf 1 uur

Bij het katapult bouwen staat samenwerken centraal. Bouw samen een goed werkende constructie om zo ver mogelijk mee te schieten. Weten jullie alle aanwezige materialen juist te gebruiken? De instructeur helpt jullie met de juiste knopen voor het neerzetten van een stevige constructie. Staat de katapult? Neem het op tegen het andere team en ga voor de overwinning!

Maak deze activiteit onvergetelijk door er vlotbouwen aan toe te voegen. Wie durft het aan om de te schieten objecten te vangen vanaf het water?

Goed om te weten:
  • Minimum leeftijd 12 jaar
  • Je kunt nat en vies worden
  • Mogelijkheid tot douchen en omkleden
  • Onder begeleiding van een instructeur

Mix & match

De dag wordt nog leuker als je hem zelf kunt inrichten. Daarom biedt Outdoor Valley de mogelijkheid om deze activiteit met anderen te combineren. Bekijk hier welke activiteiten er nog meer bij jullie passen en maak er een onvergetelijke dag van!

Prijzen bij minimaal 6 personen

1 uur 1,5 uur 2 uur
€18,00 €26,00 €33,00

Onderstaande tarieven zijn de tarieven per persoon per uur wanneer je met minder dan 5 personen bent.

Aantal personen Tarief p.p.
bij 1 tot 2 personen €70,00
extra persoon €10,00

 

Eten en drinken

Van al dat sporten krijg je natuurlijk trek. Kies daarom uit één van onze vele horecamogelijkheden. Start de dag met een kop koffie of thee met gebak, pauzeer met een lunch in een tipi tent en sluit je dag af met één van onze barbecue’s. Ook voor een gezellige borrel kun je bij Outdoor Valley terecht.

Onze horeca producten zijn bij te boeken als extra optie of compleet verzorgd in een arrangement opgenomen, bekijk hier het aanbod.


    Informatie aanvragen