Prijs
€ 26,50 per persoon
Personen
Minimaal 10
Duur
Vanaf 1,5 uur

Ben je gek op spanning en sensatie? Kom dan lasergamen in het bos van Outdoor Valley! Na de uitleg van een instructeur vertrekken jullie richting het speelveld. Een camouflagepak kan natuurlijk niet ontbreken. In twee teams nemen jullie het tegen elkaar op.

Lasergamen is een bloedstollend en spannend spel. Ga op geheime missie en pak de sluipschutter. Wie als eerste de tegenstanders weet te raken, wint! Maar let op…. het bos zit vol schuilplaatsen. Welke strategie kiezen jullie?

Goed om te weten:
  • Winterproof
  • Minimum leeftijd 8 jaar
  • 30 min. uitleg + 1 uur speeltijd
  • Onder begeleiding van een instructeur
  • Draag stevige buitenschoenen

Mix & match

De dag wordt nog leuker als je hem zelf kunt inrichten. Daarom biedt Outdoor Valley de mogelijkheid om deze activiteit met anderen te combineren. Bekijk hier welk activiteiten er nog meer bij jullie passen en maak er een onvergetelijke dag van!e

Eten en drinken

Van al dat sporten krijg je natuurlijk trek. Start de dag daarom goed met een powerstart, pauzeer met ons patatmaal en sluit je dag af met één van onze buffetten. Ook voor een gelegenheidsborrel kun je bij Outdoor Valley terecht.

Onze horeca producten zijn bij te boeken als extra optie of compleet verzorgd in een arrangement opgenomen, bekijk hier het aanbod.


    Informatie aanvragen