Prijs
Vanaf € 23,50 per persoon
Personen
Minimaal 8
Duur
1 uur en 45 min

Paintball is een spannende activiteit die tegenwoordig ook geschikt is voor kinderen. Tot 18 jaar zijn er speciale wapens waar je geen blauwe plekken van krijgt, deze zijn inclusief 150 verfkogels. Zijn jullie ouder dan 18 jaar, maar spelen jullie toch nog liever met de speciale wapen? Geen enkel probleem natuurlijk!

Vooraf krijgen jullie een camouflagepak, masker en paintballgun. Eenmaal omgekleed en na een korte uitleg barst de strijd los in het bos. In twee teams nemen jullie het tegen elkaar op. Wie heeft de beste tactiek en wint?

Goed om te weten:
  • Speciale (pijnloze) wapen
  • Vanaf 8 jaar
  • Inclusief overall
  • Draag stevige schoenen
  • Inclusief 15 min. uitleg

Mix & Match

De dag wordt nog leuker als je hem zelf kunt inrichten. Daarom biedt Outdoor Valley de mogelijkheid om deze activiteit met anderen te combineren. Bekijk hier welke activiteiten er nog meer bij jullie passen en maak er een onvergetelijke dag van!

Eten en drinken

Na de activiteiten proosten op de overwinning? Dat kan! Outdoor Valley heeft diverse mogelijkheden voor het ontvangst, de lunch, de borrel en bijvoorbeeld een heerlijke barbecue.

Onze horeca producten zijn bij te boeken als extra optie of compleet verzorgd in een arrangement opgenomen, bekijk hier het aanbod.

Ik dacht dat ik nog te jong zou zijn om te mogen paintballen, maar wat is dit te gek!
Jos, scholier Havo 3

    Informatie aanvragen