Prijs
Vanaf € 18,00 per persoon
Personen
Minimaal 8
Duur
Vanaf 1 uur

Op een SUP beleef je de wereld vanaf het water. Samen met de instructeur ga je op pad en leer je hoe je op een SUP staat en moet peddelen.

De Hawaiianen gebruikten vroeger de SUP’s om van het ene naar het andere eiland te peddelen. Wij gebruiken de SUP’s om het Hoge Bergse Bos te verkennen en plezier te beleven. Met de peddelbewegingen train je het hele bovenlichaam terwijl je benen, billen en buik zich inspannen om de balans te houden. Met tal van leuke spelletjes leer je je evenwicht te bewaren en is het SUP’en uiterst geschikt voor een ontspannen middag op het water.

 

Goed om te weten:
  • Minimum leeftijd 12 jaar
  • Zwemdiploma verplicht
  • Het is aangeraden om schoenen te dragen
  • Je kunt nat en vies worden
  • Onder begeleiding van een instructeur

Mix & match

De dag wordt nog leuker als je hem zelf kunt inrichten. Daarom biedt Outdoor Valley de mogelijkheid om deze activiteit met anderen te combineren. Bekijk hier welke activiteiten er nog meer bij jullie passen en maak er een onvergetelijke dag van!

Prijzen bij minimaal 6 personen

1 uur 1,5 uur 2 uur
€18,00 €26,00 €33,00

Onderstaande tarieven zijn de tarieven per persoon per uur wanneer je met minder dan 5 personen bent.

Aantal personen Tarief p.p.
bij 1 tot 2 personen €70,00
extra persoon €10,00

 

Eten en drinken

Van al dat sporten krijg je natuurlijk trek. Combineer de activiteiten daarom met een smakelijk tussendoortje of maaltijd. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld een powerbreak, valley lunch of één van onze buffetten. Ook voor een gelegenheidsborrel kun je bij Outdoor Valley terecht.

Onze horeca producten zijn bij te boeken als extra optie of compleet verzorgd in een arrangement opgenomen, bekijk hier het aanbod.


    Informatie aanvragen