Survivallen

Survivallen
Prijs
Vanaf € 18,00 per persoon
Personen
Minimaal 8
Duur
Vanaf 1 uur

Zijn jullie gek op Apenkooien en niet bang om vies te worden? Dan is het survivallen iets voor jullie! Op het parcours vind je touwbanen, netten, balken, slingertouwen en nog veel meer spannende hindernissen. Maak samen kennis met de grondbeginselen van het survivallen.

Onder begeleiding van een instructeur hoppen jullie van de één naar de andere hindernis. Wat het niveau ook is, met meer dan 100 verschillende hindernissen is er voor ieder wat wils!

Goed om te weten:
  • Minimum leeftijd 8 jaar
  • Zwemdiploma verplicht
  • Je kunt nat en vies worden
  • Onder begeleiding van een instructeur

Mix & match

De dag wordt nog leuker als je hem zelf kunt inrichten. Daarom biedt Outdoor Valley de mogelijkheid om deze activiteit met anderen te combineren. Bekijk hier welke activiteiten er nog meer bij jullie passen en maak er een onvergetelijke dag van!

Prijzen bij minimaal 6 personen

1 uur 1,5 uur 2 uur
€18,00 €26,00 €33,00

Onderstaande tarieven zijn de tarieven per persoon per uur wanneer je met minder dan 5 personen bent.

Aantal personen Tarief p.p.
bij 1 tot 2 personen €70,00
extra persoon €10,00

 

Eten en drinken

Van al dat sporten krijg je natuurlijk trek. Combineer de activiteiten daarom met een smakelijk tussendoortje of maaltijd. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld een powerbreak, patatmaal of één van onze barbecue’s. Ook voor een gelegenheidsborrel kun je bij Outdoor Valley terecht.

Onze horeca producten zijn bij te boeken als extra optie of compleet verzorgd in een arrangement opgenomen, bekijk hier het aanbod.

Survivallen is zeer geschikt als teambuildingsactiviteit.

    Informatie aanvragen