Prijs
Vanaf € 18,00 per persoon
Personen
Minimaal 8
Duur
Vanaf 1 uur

De teamtrail is een programma waarbij samenwerken, vertrouwen, communiceren en kennismaken centraal staan. Door de ruim 40 verschillende opdrachten is het programma op maat samen te stellen.

In overleg kan er gekozen worden voor een instructeur of een trainer. Deze kan op verschillende manieren feedback geven, afhankelijk van jullie wensen en doelen. Zo kan er bijvoorbeeld na elke opdracht, of juist pas op het einde, feedback gegeven worden.

Goed om te weten:
  • Funbuilding of teambuiding
  • Onder begeleiding van een instructeur of trainer

Mix & match

De dag wordt nog leuker als je hem zelf kunt inrichten. Daarom biedt Outdoor Valley de mogelijkheid om deze activiteit met anderen te combineren. Bekijk hier welke activiteiten er nog meer bij jullie passen en maak er een onvergetelijke dag van!

Prijzen bij minimaal 6 personen

1 uur 1,5 uur 2 uur
€18,00 €26,00 €33,00

Onderstaande tarieven zijn de tarieven per persoon per uur wanneer je met minder dan 5 personen bent.

Aantal personen Tarief p.p.
bij 1 tot 2 personen €70,00
extra persoon €10,00

 

Eten en drinken

Combineer de activiteiten daarom met een smakelijk tussendoortje of maaltijd. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld een powerbreak, een echte outdoor lunch of één van onze buffetten. Ook voor een gezellige borrel kun je bij Outdoor Valley terecht.

Onze horeca producten zijn bij te boeken als extra optie of compleet verzorgd in een arrangement opgenomen, bekijk hier het aanbod.    Informatie aanvragen