Prijs
€ 18,00 per persoon
Personen
Minimaal 8
Duur
Vanaf 1 uur

Of je nu gaat voor het mooiste vlot, wie het snelste bouwt of gewoon voor de lol iets bijzonders in elkaar zet, tijdens de activiteit vlotbouwen kan het allemaal!

De instructeur legt jullie uit welke knopen zorgen voor een stevige constructie en hoe je de materialen het beste kunt gebruiken. Als jullie droog aan de overkant willen komen zullen jullie goed moeten luisteren en samenwerken! Zijn jullie klaar met bouwen? Dan is het tijd om het vlot te water te laten! Vergeet je peddels niet en vaar door het Hoge Bergse bos. Het is mogelijk om extra spelelementen toe te voegen of te combineren met andere activiteiten voor nog meer competitie en plezier.

Goed om te weten:
  • Minimum leeftijd 8 jaar
  • Zwemdiploma verplicht
  • Je kunt nat en vies worden
  • Onder begeleiding van een instructeur

Mix & match

De dag wordt nog leuker als je hem zelf kunt inrichten. Daarom biedt Outdoor Valley de mogelijkheid om deze activiteit met anderen te combineren. Bekijk hier welke activiteiten er nog meer bij jullie passen en maak er een onvergetelijke dag van! Vlotbouwen is ook inbegrepen in een ticket voor het Avonturenpark.

Prijzen bij minimaal 6 personen

1 uur 1,5 uur 2 uur
€18,00 €26,00 €33,00

Onderstaande tarieven zijn de tarieven per persoon per uur wanneer je met minder dan 5 personen bent.

Aantal personen Tarief p.p.
bij 1 tot 2 personen €70,00
extra persoon €10,00

 

Eten en drinken

Van al dat sporten krijg je natuurlijk trek. Combineer de activiteiten daarom met een smakelijk tussendoortje of maaltijd. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld een powerbreak, valley lunch of één van onze buffetten. Ook voor een gelegenheidsborrel kun je bij Outdoor Valley terecht.

Onze horeca producten zijn bij te boeken als extra optie of compleet verzorgd in een arrangement opgenomen, bekijk hier het aanbod.


    Informatie aanvragen