Adventure race

Adventure race
Prijs
Vanaf € 53,75 per persoon
Personen
Minimaal 8
Duur
3 uur

Maak kennis met de Adventure Race! Een actieve en uitdagende middag in de buitenlucht. De instructeur wijst u de weg zodat de deelnemers zich volledig kunnen richten op het avontuur.

Het avontuur begint met 7 kilometer mountainbiken, daarna 2 kilometer trailrunnen en vervolgens 2 kilometer kanovaren. Als afsluiting trotseren de deelnemers de verschillende hindernissen in het survivalbos. De deelnemers klimmen, kruipen, slingeren, alleen of samen, over of door de sloot. Drie uur later komt u moe maar voldaan terug bij Outdoor Valley.

Voor deelname aan deze activiteit is een redelijke conditie van de deelnemers vereist. Hebben de deelnemers doorzettingsvermogen, kennis van mountainbiken en geen watervrees? Dan dagen we je uit om mee te doen!

Goed om te weten:
  • Minimale lengte voor het mountainbiken is 1,60m
  • U kunt vies en nat worden
  • Mogelijkheid tot omkleden en douchen

Mix & match

Als u energie over heeft, kunt u de Adventure Race combineren met verschillende activiteiten of een vergaderarrangement. Bekijk welke activiteiten of vergaderarrangement er bij u past en maak er een geslaagde dag van!

Eten en drinken

Voldoende energie is een must tijdens dit arrangement. Begin de dag daarom met een powerstart, kies vervolgens voor een echte outdoor lunch en sluit af met een heerlijke barbecue of buffet. Ook voor een gelegenheidsborrel kunt u bij Outdoor Valley terecht.

Onze horeca producten zijn als extra optie bij te boeken, bekijk hier het aanbod.


    Informatie aanvragen