Strippenkaart

Strippenkaart

De hele zomer kun je bij Outdoor Valley aan allerlei activiteiten deelnemen! Met onze nieuwe strippenkaart kun je gaan SUPpen, kanovaren, tokkelen, boogschieten, tuben en survivallen wanneer jij dat wilt.

De strippenkaart is van woensdag t/m zondag te gebruiken in de zomervakantie (SUPpen en kanovaren kan zelfstandig op maandag en dinsdag). Eerste woensdag is 22 juli 2020 en laatste zondag is 30 augustus 2020. Met deze strippenkaart bepaal jij zelf welke activiteiten je wilt doen en hoe vaak je deze wilt doen. De kaart kost € 35,00 en is persoonsgebonden. Wel kan degene van wie de kaart is zijn strippen delen met iemand. Zo kan het hele gezin deze zomer genieten van een dagje buiten bij Outdoor Valley.

De kaart heeft 8 strippen. Aan de kaart zijn 6 activiteiten gekoppeld met elk een eigen waarde, namelijk:

  • 1 uur zelfstandig SUPpen  –  1 strip
  • 1 uur zelfstandig kanovaren (3p. per kano)  –  2 strippen
  • 2x de lage tokkel  –  1 strip
  • 30 min. boogschieten  –  1 strip
  • 1 uur survivallen  –  2 strippen
  • 30 min tuben – 1 strip

De persoon die de strippenkaart koopt mag zelf weten hoe deze 8 strippen besteed worden. Je kan dus alles 1 x doen maar je zou bijvoorbeeld ook 3 x kunnen gaan SUPpen, 1,5 uur boogschieten en 1 uur survivallen.

De strippenkaart is verkrijgbaar bij de bar.

Leeftijden en voorwaarden

SUP’pen
Maandag t/m zondag binnen onze openingstijden. Minimum leeftijd is 12 jaar. T/m 13 jaar is begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) verplicht. Ook een zwemdiploma is verplicht. Tot 16 jaar is toestemming van een volwassene nodig.

Kanovaren
Maandag t/m zondag binnen onze openingstijden. Een zwemdiploma is aanbevolen. T/m 13 jaar is begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) verplicht. Tot 16 jaar is toestemming van een volwassene nodig.

Lage tokkel
Woensdag t/m zondag tussen 11:00 en 13:30 (vrije inloop). Minimum leeftijd is 5 jaar,  de maximum leeftijd is 16 jaar.

Boogschieten
Woensdag t/m zondag tussen 11:00 en 13:30 (vrije inloop). Minimum leeftijd is 5 jaar.

Survivallen
Survivallen kan op woensdag t/m zondag van 14:00 tot 15:00. Je dient dan om 13:30 aanwezig te zijn voor de uitleg. Minimum leeftijd is 8 jaar. Een zwemdiploma is verplicht.

Tuben
Tuben kan op woensdag t/m zondag binnen de openingstijden. Minimum leeftijd is 5 jaar. Let op: deze activiteit vind plaats bij onze locatie Outdoor Valley Wintersport (Rottebandreef 10)

Huisregels

1. Deze strippenkaart is niet inwisselbaar voor contanten.
2. De kaart is persoonsgebonden, de kaarthouder mag zijn/haar strippen wel delen met anderen. Dit kan alleen als de kaarthouder zelf aanwezig is.
3. De strippenkaart kun je gebruiken zoals hierboven aangegeven. Het gebruik van kano’s en SUP’s is altijd op basis van beschikbaarheid. Onze actuele openingstijden vindt je onderaan de website.
4. Reserveren is voor bovenstaande activiteiten niet mogelijk. Vol = vol.
5. Outdoor Valley is niet aansprakelijk voor het kwijtraken, vergeten of diefstal van eigendommen.
6. Voor en tijdens het sporten is alcoholgebruik niet toegestaan.
7. Het is niet toegestaan eigen etenswaren en consumpties mee te nemen en te nuttigen op het terrein van Outdoor Valley.
8. Tijdens de wateractiviteiten adviseren wij schoenen te dragen.
9. Bij het survivallen kun je nat en vies worden
10. Voor de aankoop van een strippenkaart teken je onze algemene voorwaarden en privacy verklaring.