StrongFamilyRun: een obstaclerun voor de hele familie

04 april 2018
StrongFamilyRun: een obstaclerun voor de hele familie

Op donderdag 10 mei 2018 wordt bij Outdoor Valley voor de eerste keer de StrongFamilyRun georganiseerd! Het 3,5 kilometer lange parcours bevat 20 uitdagende obstakels, water en heel veel modder. Meedoen kan al vanaf 7 jaar!

In het weekend van 12 en 13 mei organiseert de Strongmanrun voor de derde keer hun evenementen op en rondom het terrein van Outdoor Valley. Op zaterdag vindt de StrongSisterRun plaats en op zondag de Strongmanrun 7KM, 12KM en 21KM. Deelname aan deze evenementen kan vanaf 14 of 16 jaar, afhankelijk van de afstand. Wij vonden dat het de hoogste tijd werd voor een run waar ook jongere kinderen aan deel kunnen nemen. Gelukkig is die er nu!

Het parcours

Het start- en finishterrein is direct gelegen bij Outdoor Valley. Nadat het startshot heeft geklonken vertrekken de deelnemers richting hun eerste uitdaging; een lange en steile klim berg op. Hierna volgen er twintig uitdagen, leuke, gekke, spannende, natte en vieze obstakels. Klim over hoge stapels strobalen, bewaar je evenwicht op de meters lange evenwichtsbalken en beklim de vele obstakels van hout en touw.

Na 3,5 kilometer komen de deelnemers moe, maar voldaan aan bij de slothindernis; ‘Heystep’.

Voor de hele familie

Misschien wel het allerleukste van de StrongFamilyRun is dat deelname voor het hele gezin is. Meedoen kan al vanaf 7 jaar. Vaders, moeders, oom’s, tantes, neven en nichten mogen zich samen met hun kinderen, kleinkinderen, neefjes en nichtjes inschrijven!

Kan jouw gezin wel tegen een stootje en zijn jullie niet bang om vies te worden? Schrijf je dan nu in voor de StrongFamilyRun!