StrongmanRun & StrongSisterRun geannuleerd

03 mei 2018
StrongmanRun & StrongSisterRun geannuleerd

Naar aanleiding van de brand van 20 april jongstleden heeft de StrongmanRun samen met Outdoor Valley, als organiserende partij van de StrongmanRun, StrongSisterRun en de StrongFamilyRun, helaas het besluit moeten nemen deze evenementen te annuleren.

Outdoor Valley wordt door StrongmanRun ingehuurd voor het organiseren van de StrongmanRun, StrongSisterRun en StrongFamilyRun edities in Rotterdam. Wij faciliteren de runs met onze locatie en accommodaties en zijn verantwoordelijk voor de totale organisatie. Dit jaar zouden we de evenementen voor de derde keer op rij organiseren.

De schade is te groot

Met het afbranden van de Berghut, het hoofdgebouw, is de organisatie van Outdoor Valley in het hart geraakt. De Rotterdam edities van de StrongmanRun, StrongSisterRun en StrongFamilyRun werden tevens van hieruit georganiseerd. Naast dat er tal van gegevens en middelen verloren zijn gegaan die van groot belang zijn voor het organiseren van de obstacleruns is het personeel van Outdoor Valley nu gefocust op dat het buitensportcentrum door kan blijven draaien. Er is geprobeerd om de organisatie van de StrongmanRun weer op te pakken, maar de schade is te groot. Hierdoor kan de kwaliteit van de runs en de veiligheid van de deelnemers niet gegarandeerd worden. Daarom is besloten de Fisherman’s Friend StrongmanRun, de StrongSisterRun en de StrongFamilyRun 2018 in Rotterdam te annuleren.

We rekenen op begrip voor deze keuzes. Alle deelnemers worden persoonlijk geïnformeerd. Zij krijgen het volledige inschrijfgeld terug of kunnen hun ticket kosteloos omzetten naar een startbewijs voor deelname aan één van de runs in Hellendoorn in het weekend van 1 en 2 september.

Lees hier het officiële persbericht van de StrongmanRun en StrongSisterRun.