Succesvolle Outdoor Valley Modderrace 2024

30 juni 2024
Succesvolle Outdoor Valley Modderrace 2024

Op zondag 30 juni 2024 vond de Outdoor Valley Modderrace weer plaats in het Hoge Bergse Bos. Het evenement werd georganiseerd naar aanleiding van Internationale Modderdag en het was een groot succes. Met de Modderrace willen we kinderen de kans geven om positieve natuurervaringen op te doen en volgens ons zijn we daar ook vandaag weer in geslaagd.

Met een parcours van meer dan 2 kilometer en 22 uitdagende hindernissen bood de modderrace volop plezier voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De jonge deelnemers, begeleid door hun ouders, grootouders, ooms en tantes, lieten zich niet afschrikken door de modder en gingen vol enthousiasme de uitdaging aan.

Op het parcours maakten wij zelf een paar modderige foto’s. Bezoek onze Flickr pagina om alle fantastische momenten van de dag te bekijken. Zie hoe de kinderen met stralende gezichten de modder trotseren en samen met hun familie en vriendjes genieten van een onvergetelijke dag.

De Outdoor Valley Modderrace van 2024 was een dag vol modder, plezier en onvergetelijke herinneringen. Wij kijken terug op een zeer geslaagde editie en bedanken alle deelnemers, vrijwilligers en supporters voor hun enthousiasme en inzet. We kijken nu al uit naar de volgende editie!

Bekijk hier de foto’s van de Modderrace 2024.

Voor meer informatie over aankomende evenementen en activiteiten, bezoek deze pagina.