Suppen en kanoen door de binnenstad van Rotterdam!

Suppen en kanoen door de binnenstad van Rotterdam!

Vanaf deze week opent het Outdoor Station in Crooswijk weer haar deuren. Het Outdoor Station is jouw toegang tot al het mooie water van Rotterdam. Of het nu een afkoelend rondje suppen is op een warme zwoele zomerdag. Of een veel te tof kanotochtje langs de karakteristieke straten van Rotterdam. Het is hét vertrek punt om op het water te genieten van Rotterdam.  

Crooswijksebocht
Sinds vorig jaar ligt er een nieuwe steiger in de Crooswijksebocht. Pal voor de deur van het Outdoor Station. Steeds meer Rotterdammers weten deze unieke uitvalsbasis te vinden. In de huidige tijd wil het Outdoor Station de Rotterdammer kennis laten maken met de ruimte op het water. Even ontsnappen aan de realiteit. Het avontuur begint op de steiger, maak de keuze voor een sup, kano of kajak en peddel hartje Rotterdam binnen. Geniet en chill, samen op het water.

Stads kanotocht
Elke zondag organiseert Outdoor Valley vanaf het Outdoor Station een unieke stads kanotocht door de oude haven en het hart van Rotterdam. Stap in een kano en ontdek Rotterdam onder goed gezelschap van twee lokale instructeurs vanaf het water! De instructeurs zijn niet de doorsnee stadsgidsen dus mooie verhalen voor thuis gegarandeerd.

Het Outdoor Station is te vinden aan de Linker Rottekade 11 in Rotterdam.

Het Outdoor Station is tijdens Pinksteren extra open!