Sponsoren

Sponsoren
Duur
Voor de Survivalrun Rotterdam 2020

De afgelopen jaren merken we dat de Survivalrun sport steeds populairder wordt in Nederland. Het is een sport dat mensen samenbrengt, waarbij mensen naar buiten gaan en conditie opbouwen. Mensen sporten met een doel en daar is de Outdoor Valley Survivalrun zeer geschikt voor! 

Wij verwachten een druk bezocht evenement met de nodige media aandacht. Met name regionaal zal er grote belangstelling zijn. Hierdoor is het zeer aantrekkelijk om jouw naam aan de run te verbinden!

Ondernemers herkennen dit belang en steunen ons in de realisatie van dit evenement. Want zonder sponsoren zou de Outdoor Valley Survivalrun niet kunnen plaatsvinden. Wij proberen verschillende partijen te betrekken bij de organisatie van de run.

En wij doen graag wat terug! Benieuwd wat wij je kunnen bieden in het kader van sponsoring? Mail dan naar: events@outdoorvalley.nl

Goed om te weten:
  • Mailen naar events@outdoorvalley.nl
  • Media aandacht voor jouw bedrijf
Wat is de Outdoor Valley Survivalrun Rotterdam

In 2020 organiseren wij weer onder toezicht van de Survivalrun Bond Nederland een spectaculaire Survivalrun door het Hoge Bergse Bos. De run staat in het teken van hardlopen, techniek en het trotseren van vele uitdagende obstakels. Bij een Survivalrun zijn de hindernissen een stuk technischer dan bij een Obstacle Run. Het doel is om het wedstrijdbandje te behouden en een snelle finishtijd neer te zetten. Het is dus van belang dat men zijn of haar Survivalrun techniek goed onder de knie heeft.