Vrijwilligers

Vrijwilligers
Duur
Hele dag (in overleg halve dag mogelijk)

De Outdoor Valley Survivalrun Rotterdam kan niet bestaan zonder vrijwilligers!

Op 13 oktober 2019 is jouw hulp van harte welkom! Waar zijn wij naar opzoek? Mensen die ons helpen bij de opbouw van het parcours, die tijdens de Outdoor Valley Survivalrun Rotterdam bij de hindernissen controleren of alles goed verloopt of die paraat staan om de fanatieke runners van drinken te voorzien. Lijkt jou het leuk om te helpen tijdens dit toffe evenement? Meld je aan voor een van deze belangrijke taken!

Goed om te weten:
  • Super gezellige dag
  • Lunchpakket
  • Outdoor Valley Survivalrun Crew shirt!
  • Vanaf 14 jaar
Werkzaamheden

De dagen voorafgaand aan het evenement, hebben we een aantal mensen nodig bij de inrichting van het evenementen terrein en bij het opbouwen van het parcours en hindernissen.

Tijdens de Outdoor Valley Survivalrun Rotterdam kun je meehelpen op het start/finish terrein, bij de hindernissen, bij de verzorgingspost langs het parcours of bijvoorbeeld bij de garderobe. We houden rekening met je voorkeuren en kwaliteiten!

Wat krijg je van ons?

Je wordt als vrijwilliger natuurlijk goed verzorgd:
– Gedurende de dag zorgen wij voor drinken en een lunchpakket
– Ook krijg je een opvallend Outdoor Valley Survivalrun Rotterdam Crew shirt!

Data

Alle data op een rij!
– Opbouwfase: 7, 8 en 9 oktober 2019
– Outdoor Valley Survivalrun 2019: 13 oktober 219

Aanmelden

Hieronder vind je het inschrijfformulier. Geef hierop aan welke dagen je wilt helpen en welke werkzaamheden jouw voorkeur hebben, dan weten we waar we je het beste voor in kunnen zetten. Zodra je je hebt opgegeven, houden we je op de hoogte van de voorbereiding en ontvang je voorafgaand aan de Outdoor Valley Survival Run de planning met daarin de taken, tijden en plek waar je ingezet wordt.

We hebben inmiddels genoeg vrijwilligers.