Vaderdag special!

25 mei 2023

Verras jouw vader met een onvergetelijk Vaderdaguitje en een heerlijke barbecue op zondag 18 juni bij Restaurant de Berghut, gelegen in het unieke Hoge Bergse Bos.

Deze bijzondere dag bereid onze chef-kok de lekkerste barbecue specialiteiten voor jullie. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgen we ook voor spannende en leuke spellen en activiteiten. Jij en je vader hoeven je geen moment te vervelen!

Restaurant de Berghut is gelegen op het terrein van Outdoor Valley op slechts 10 minuten rijden vanuit Rotterdam en heeft gratis parkeergelegenheid.

Mis deze kans niet en reserveer snel om jouw plekje voor deze speciale ervaring voor Vaderdag te bemachtigen! Ben je vegetarisch of veganistisch? Geef dit dan duidelijk aan bij het maken van je reservering. Vergeet ook niet om eventuele allergieën en dieetwensen te vermelden.

De Vaderdagbarbecue is beschikbaar voor slechts €32,00 per persoon, inclusief een onvergetelijke kanotocht. Voor kinderen tot en met 14 jaar kost de barbecue slechts €17,50. Kinderen tot 4 jaar mogen gratis genieten van al het lekkers.

Reserveren doe je op de website van Restaurant de Berghut via de pop-up rechtsonder. Let op! Om de Vaderdagbarbecue op ons reserveringsplatform te zien, kies je bij het plaatsen van je reservering een aankomsttijd tussen 17:00 en 18:00 uur.