Vakantie activiteiten

Vakantie activiteiten
Prijs
Vanaf € 20,00 per persoon
Personen
Vanaf 1 persoon
Duur
1 uur

Op zoek naar een leuke activiteit tijdens de vakantie? Dan ben je bij Outdoor Valley aan het goede adres!

Boogschieten, survivallen of klimmen wie wil dat nou niet! Kom tijdens de vakantie lekker buiten spelen in ons bos of kom klimmen in de klimhal. De activiteit onder begeleiding van een instructeur doe je met je eigen groepje en is online te boeken tot en met 5 personen. Zijn jullie met 6 personen of meer? Vul dan ons contactformulier in.

Je kunt de activiteit naar keuze zelf boeken. Klik op “Direct boeken” en maak er een leuk avontuur van!

Goed om te weten:
  • Onder begeleiding van een instructeur
  • Voor groepen t/m 5 personen
  • Voor kinderen vanaf 8 jaar
  • Alleen met je eigen gezelschap
  • Op 10 minuten rijden vanaf Rotterdam
  • Gratis parkeren voor deur
  • Restaurants geopend volgens openingstijden

Mix & match

De dag wordt nog leuker als je hem zelf kunt inrichten. Daarom biedt Outdoor Valley de mogelijkheid de activiteit met anderen activiteiten te combineren. Bekijk hier welke activiteiten er nog meer bij jullie passen en maak er een geweldige dag van! Boogschieten is ook inbegrepen in een ticket voor het Avonturenpark.

Eten en drinken

Na al die leuke activiteiten krijg je vast trek. Geen zorgen, onze restaurants blijven ook tijdens de vakantie geopend. Bekijk hier de actuele openingstijden van zowel De Berghut als De Pannenkoekhut. Begin je dag vol activiteiten met een stevige lunch of sluit af met een smakelijke avondmaaltijd. Van verrukkelijke pizza’s tot overheerlijke pannenkoeken, ons gevarieerde menu heeft voor ieder wat wils. Wil je verzekerd zijn van een plekje in het restaurant of op het terras? Reserveer dan eenvoudig een tafeltje bij De Berghut. Voor De Pannenkoekhut kun je telefonisch reserveren via 010-5221380. Smakelijk eten!