Kleine vergaderzaal

Kleine vergaderzaal
Prijs
Vanaf € 14,75 p.p.
Personen
Op basis van 15 personen
Duur
Vanaf 4 uur

Midden in het Hoge Bergse Bos, aan de rand van Rotterdam, ligt Outdoor Valley. Het evenemententerrein wordt omringt door bosrijke natuur en een heuvelachtig landschap. Naast verschillende activiteiten verleent het terrein zich ook prima als vergaderlocatie. Kies voor de kleine vergaderzaal en laat je verrassen met de mogelijkheden die Outdoor Valley te bieden heeft.

Outdoor Valley heeft diverse binnen en buitenlocaties om te vergaderen. Het echte outdoor gevoel willen wij niet alleen binnen, maar ook buiten naar voren laten komen.  Zo kun je in de kleine vergaderzaal vergaderen terwijl je uitzicht hebt op de groene omgeving en de klimmers die de 35 meter hoge klimberg trotseren. In alle vergaderruimtes zijn verschillende vergaderopstellingen mogelijk die worden aangekleed met een flip-over en/of beamer.

De combinatie tussen vergaderen en activiteiten maakt Outdoor Valley uniek. Zo kun je tussen het vergaderen door een teambuilding activiteit inplannen. Ploeter als een echt team door het survivalbos of ga bijvoorbeeld boogschieten. Er zijn heel veel mogelijkheden en Outdoor Valley denkt graag met jullie mee!

Goed om te weten:
  • Een dagdeel of hele dag
  • Combineren met activiteiten
  • Uniek uitzicht tijdens het vergaderen

Arrangementen

Onze vergaderarrangementen zijn te boeken vanaf 4 uur en vanaf € 14,75 per persoon. Alle arrangementen zijn inclusief:

  • Onbeperkt koffie, thee en water
  • Flip-over met stiften
  • Gebruik van een smart-tv

Bekijk alle informatie over de vergaderarrangementen hier.

Genoemden prijzen zijn gebaseerd op een arrangement voor 15 personen. Kom je met minder of meer personen? Dan is dat ook zeker mogelijk!  Wanneer je online een reservering maakt, verandert de prijs automatisch mee met het aantal personen.

    Informatie aanvragen