Verhuur weer mogelijk!

27 april 2020
Verhuur weer mogelijk!

Vanaf vandaag, maandag 27 april 2020, is het weer mogelijk om onder andere kano’s, kajaks en mountainbikes bij ons te huren! Natuurlijk moeten we rekening houden met de geldende hygiëne voorschriften. Maar we zijn open!

Zin om er samen of met het gezin even lekker tussenuit te gaan? Ga naar buiten! Kom een kano, mountainbike, kajak of SUP huren. Onze medewerkers staan weer voor je klaar. Natuurlijk moeten we ons houden aan de verschillende maatregelen die momenteel van kracht zijn. We vragen iedereen die komt rekening te houden met het volgende:

  1. Kom met z’n tweeën of één huishouden. Kom je met meer dan twee personen? Dan vragen we jullie om met steeds twee personen tegelijk bij ons het terrein op te komen.
  2. Houd 1,5 meter afstand tot elkaar, onze andere gasten en onze medewerkers.
  3. Verlaat na je bezoek gelijk ons terrein.
  4. Voor kanovaren geldt, met uitzondering van huishoudens en kinderen, dat er één persoon voorin plaats kan nemen en één persoon achterin. Het middelste stoeltje blijft leeg. Zo bewaren we de 1,5 meter afstand.
  5. Betaal uitsluitend met pin.
  6. Consumpties kunnen worden afgenomen, maar dienen buiten ons terrein te worden genuttigd.
  7. Was je handen voor je komt en bij ziekteverschijnselen blijf je thuis.
  8. Kleedruimtes en douches zijn nog gesloten.
  9. Toiletten zijn geopend. Het is uitsluitend toegestaan om de toiletruimtes telkens met één persoon tegelijk te betreden. Zo bewaren we de onderlinge afstand van 1,5 meter.

Voor ons assortiment en prijzen kijk je op deze pagina.

LET OP: Alle parkeerterreinen in het Lage-, en Hoge Bergse Bos zijn gesloten. Ons advies is om met de fiets te komen.