Gastvrijheidsmanager

Gastvrijheidsmanager

In ons recreatiebedrijf is de band tussen collega’s uniek: velen zijn niet alleen collega’s, maar ook goede vrienden. Dit is waar we in uitblinken. Vrienden gun je namelijk alleen het allerbeste. Samen hebben we meer kennis dan individueel. Bij vrienden hoef je niet om de waarheid heen te draaien. Bovendien zorgt dit voor een geweldige sfeer.

Binnen de recreatiebranche is Outdoor Valley een vooraanstaande naam. Niettemin zijn we altijd trouw gebleven aan onze gastgerichte aanpak. We kennen elkaar bij de voornaam, en zelfs de directeur springt bij wanneer alle hens aan dek zijn. Ons voornaamste doel is om onze gasten een onvergetelijke dag te bezorgen, en daar zetten we ons dan ook volledig voor in.

Ben jij een creatieve, gedreven en gastgerichte persoon die ons team nodig heeft? Wij zoeken een bevlogen gastvrijheidsmanager die niet alleen een buitengewone eetervaring voor onze gasten wil bieden, maar ook de volgende unieke eigenschappen toevoegt aan ons bruisende team! Lees vooral verder als dit jou aanspreekt!

Ben jij degene die wij zoeken? En passen wij bij jou?

 • Jouw rol: Als gastvrijheidsmanager krijg je de kans om een dynamisch team te leiden en een levendige sfeer te creëren bij Restaurant De Pannenkoekhut. Jouw creativiteit en oog voor detail tillen niet alleen de smaak, maar ook de uitstraling van ons restaurant naar een hoger niveau.
 • Wie we zoeken: Ben jij gedreven en houd je van uitdagingen, zelfontplooiing en het inspireren van anderen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Intelligent, soms eigenwijs, en een echte mensen-mens? Dan pas jij perfect in ons team.
 • Jouw doelen: Bij ons krijg je de ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Als gastvrijheidsmanager heb je de vrijheid om jouw ideeën tot leven te brengen en het team te inspireren om het beste uit zichzelf te halen.
 • Jouw passie: Van reizen tot culinaire ontdekkingen en het organiseren van evenementen, we omarmen jouw passies en interesses. Jouw liefde voor gastvrijheid en oog voor details maken jou de ster van ons team!

Klaar om deel uit te maken van een enthousiast en gepassioneerd team? Solliciteer nu en laat jouw creatieve geest schitteren bij Restaurant De Pannenkoekhut in Bergschenhoek!
Wij bieden een marktconform salaris, fooien-deling en een gezellige werkomgeving.

Stuur je CV en een pakkende motivatie naar ons via joelle@outdoorvalley.nl en wordt onderdeel van ons jonge team! Voor meer informatie kun je ons bereiken op 010 522 13 80.

Dit zijn wij ook!

Oh ja! En wat dacht je hiervan?

 • Creatieve Vrijheid: Uitgebreide ruimte om jouw creatieve ideeën te uiten en te implementeren binnen het restaurant.
 • Teamleiderschap: De mogelijkheid om een jong team aan te sturen, te inspireren en jouw leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen, waardoor je een positieve werkomgeving creëert.
 • Gastgerichte Ervaring: Kansen om gasten een unieke, onvergetelijke eetervaring te bieden binnen een ontspannen en plezierige omgeving in een recreatiegebied.
 • Eigenaarschap & Autonomie: Actieve betrokkenheid bij het ontwikkelen van het concept van het restaurant met verantwoordelijkheid voor het (toekomstige) succes, waarbij jouw visie de bedrijfsprestaties beïnvloedt.
 • Oog voor Detail: Focus op netheid, presentatie en kwaliteit om een gastvrije en comfortabele omgeving te handhaven waar gasten zich welkom voelen.
 • Diversiteit in Taken: Betrokkenheid bij diverse aspecten van restaurantbeheer, zoals planning, budgettering, personeelsmanagement en operationele efficiëntie.
 • Samenwerking met Gasten: Het opbouwen van waardevolle relaties met een gevarieerd publiek door interactie, feedback en het vervullen van hun behoeften.
 • Inspirerende Omgeving: Werken in een energieke omgeving vol variatie door verschillende gasten en evenementen in het recreatiegebied.
 • Waardering en Erkenning: Een werkplek waarin toewijding wordt beloond en jouw bijdragen aan het succes van het pannenkoekenrestaurant en het recreatiegebied worden gewaardeerd en erkend.