Werkzaamheden Rottebandreef

Werkzaamheden Rottebandreef

De komende periode zullen er in en rondom het Lage Bergse bos verschillende werkzaamheden plaats vinden in verband met de nieuwe A16 Rotterdam. Deze snelweg, die in 2024 in gebruik zal worden genomen, zal de omliggende snelwegen van drukte ontheffen. De komende werkzaamheden zijn vooral voor het verleggen van kabels en leidingen. Dit heeft echter gevolg voor het verkeer richting Outdoor Valley.

Deze hinder is natuurlijk vervelend en zal vooral van 15 oktober tot 9 november veel vertraging en extra reistijd opleveren. Dit komt omdat in deze periode het verkeer vanaf de Irenebrug om moet rijden via Bergschenhoek. De hele routeomleiding vind je hieronder. Ook fietsers zullen wat hinder ervaren en soms moeten omfietsen. Bekijk de hele planning van de werkzaamheden hier.

We raden je aan om op de dag van je activiteit/feest de route op tijd te plannen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Auto

Van 15 oktober tot 9 november: De Rottebandreef is afgesloten voor wegverkeer tussen de kruising met de Vaandragerdreef en parkeerplaats de Eekhoornplaats. Verkeer dient hierdoor om te rijden via de N209.

Vanaf Prins Alexander – Je passeert de gebruikelijke Pr. Irenebrug en rijdt de Molenlaan uit richting de N209. Volg de N209 naar de Weg en Land in Bergschenhoek. Neem de afrit richting Bergschenhoek en neem op de rotonde de derde afslag. Volg de weg richting De Sporthoek. Rijd daarna de Hoeksekade uit tot je het Outdoor Valley bord passeert.

Vanaf Hillegersberg – Volg de borden richting de N209. Volg de N209 naar de Weg en Land in Bergschenhoek. Neem de afrit richting Bergschenhoek en neem op de rotonde de derde afslag. Volg de weg richting De Sporthoek. Rijd daarna de Hoeksekade uit tot je het Outdoor Valley bord passeert.

Vanaf N209 – Je kunt de normale route blijven volgen. Houd alleen rekening met extra reistijd vanwege de drukte van de omliggende routes.

Omleiding niet goed te zien? Bekijk hem hier.