Vandaag bereikbaar tot 20:00
Vragen? Bel ons op 010-5221380
  • Op 10 min. rijden van Rotterdam
  • Groot restaurant op eigen locatie
  • Van budgetvriendelijk tot premium

Teambuilding

Teambuilding

Teambuilding bij Outdoor Valley. Wij geloven in het versterken van teams door middel van boeiende en onvergetelijke ervaringen. Onze op maat gemaakte teambuildingsprogramma’s zijn ontworpen om de samenwerking, communicatie en verbondenheid binnen teams te vergroten, terwijl we tegelijkertijd een gezonde dosis plezier en avontuur toevoegen.

Onze varianten:

  1. Teambuilding WANDELING: Verken de prachtige omgeving van het Hoge Bergse bos tijdens een korte of lange wandeling en versterk jullie teamband tijdens dit programma. Laat het team samen de natuur ervaren terwijl ze samenwerken om hun doelen te bereiken. Tussen de opdrachten door is er voldoende tijd voor een ouderwets goed gesprek.
  2. Teambuilding CHALLENGES: Daag jouw team uit met spannende en uitdagende activiteiten die hen uit hun comfortzone halen en hen aanmoedigen om samen te werken en problemen op te lossen. Van sportieve uitdagingen tot puzzelopdrachten, dit programma zal jouw team helpen om sterker en hechter te worden.

Versterk jouw team vandaag nog met onze teambuildingsprogramma’s. Neem contact met ons op om een programma op maat te maken en jouw team naar nieuwe hoogte te brengen!

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Onze medewerkers staan voor je klaar.
Contact opnemen