Vandaag bereikbaar tot 20:00
Vragen? Bel ons op 010-5221380
  • Gezellige werksfeer
  • Unieke omgeving
  • Gebruik van sportmaterialen en terrein in vrije tijd

Werken bij

Werken bij

Ontdek Je Avontuurlijke Carrière bij Outdoor Valley!

Ben je klaar om deel uit te maken van een dynamisch en gepassioneerd team dat mensen inspireert om de natuur te verkennen, grenzen te verleggen en onvergetelijke avonturen te beleven? Dan is dit je kans! Bij Outdoor Valley zijn we op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde individuen die willen bijdragen aan het creëren van buitengewone ervaringen en herinneringen die een leven lang meegaan.

Over Outdoor Valley: Outdoor Valley is dé plek waar avontuur en natuur samenkomen. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn we een toonaangevende outdoor locatie die een breed scala aan avontuurlijke activiteiten en teambuilding evenementen aanbiedt. Ons prachtige terrein, gelegen in het Hoge Bergse Bos, biedt de perfecte omgeving voor outdoor liefhebbers, van beginners tot ervaren avonturiers. Van klimmen en mountainbiken tot kanoën en survivaluitdagingen, we hebben voor ieder wat wils.

Waarom Kiezen voor Outdoor Valley: Bij Outdoor Valley geloven we in het potentieel van elk individu en de kracht van teamwork. Als lid van ons team krijg je de kans om niet alleen je eigen vaardigheden en passies te ontwikkelen, maar ook om anderen te inspireren en te begeleiden op hun avontuurlijke reis. We bieden een stimulerende en inclusieve werkomgeving waarin jouw ideeën en creativiteit worden gewaardeerd. Samen werken we aan het creëren van onvergetelijke momenten voor onze gasten, van gezinnen tot bedrijven en scholieren.

Wat We Bieden:

  • Uitdagend Werk: Geen dag is hetzelfde bij Outdoor Valley. Je zult deel uitmaken van spannende avonturen en gevarieerde activiteiten die je uitdagen en voldoening geven.
  • Teamgeest: Samenwerken en elkaar ondersteunen zijn kernwaarden voor ons. Je wordt onderdeel van een hecht team dat samen successen viert en obstakels overwint.
  • Persoonlijke Groei: We investeren in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Leer nieuwe vaardigheden, bouw zelfvertrouwen op en groei als individu.
  • Natuur en Omgeving: Werken in het prachtige Hoge Bergse Bos betekent dat je dagelijks omringd bent door de natuur. Een inspirerende plek om te werken en tot rust te komen.
  • Positieve Impact: Jouw werk maakt een verschil. Je helpt mensen om angsten te overwinnen, samen te werken en nieuwe hoogten te bereiken.

Doe Met Ons Mee: Als je op zoek bent naar een avontuurlijke carrière waar passie, natuur en teamwork samenkomen, dan is Outdoor Valley de plek voor jou. Of je nu een ervaren outdoor professional bent of gewoon gepassioneerd bent over de natuur, we verwelkomen diversiteit in ervaringen en perspectieven.

Klaar om je volgende avontuur te beginnen? Ontdek de mogelijkheden bij Outdoor Valley en solliciteer vandaag nog! Samen kunnen we de wereld van avontuur en natuur verkennen en verrijken.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Onze medewerkers staan voor je klaar.
Contact opnemen