Over ons

Over ons

Outdoor Valley

Het outdoorcentrum is opgericht in 1994 onder de naam Tiekamp. In 2004 is de naam gewijzigd in Outdoor Valley. Erik Rövekamp werd directeur van het Outdoor bedrijf en werkte de kernactiviteiten op een eigen manier verder uit. Inmiddels heeft Outdoor Valley zich ontwikkeld tot een veelzijdig outdoorcentrum met een breed en gevarieerd aanbod aan activiteiten en arrangementen. Er zijn programma’s op maat voor familie en vrienden, bedrijven, scholen en kids.

Restaurant de Berghut

Restaurant de Berghut is gelegen op het terrein van Outdoor Valley in Bergschenhoek. Het gezellige restaurant en grote terras zijn zeven dagen per week geopend. Lunchen is mogelijk van maandag tot en met zondag. Van donderdag tot en met zondag is de keuken, voor het diner, geopend tot 20:00 uur.
Bezoek Restaurant de Berghut voor een heerlijke lunch, gezellige borrel of goed verzorgd diner. Laat je verrassen door huisgemaakte gerechten en de unieke locatie.

Veiligheid voorop

Outdoor Valley werkt continu aan het verbeteren van haar dienstverlening en voldoet aan alle veiligheidseisen voor de buitensport. Het Outdoor bedrijf is aangesloten bij de Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland (VeBON). Met dit lidmaatschap ben je verzekerd van professionele buitensport. Je kunt dus met een gerust hart aan onze activiteiten deelnemen!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Outdoor Valley is gelegen middenin het Recreatiegebied de Rottemeren. In deze veelzijdige groene omgeving wordt er onder andere gemountainbiket, gekanood en genoten van de prachtige natuur. Maar liefst 2,5 miljoen recreanten weten de ‘achtertuin van Rotterdam’ jaarlijks te vinden. Outdoor Valley zet zich in voor het behoud ervan. Ieder jaar wordt er samen met NLdoet een schoonmaak actie georganiseerd om het gebied te ontdoen van zwerfafval. Tevens supporten wij de Stichting Plezierrivier de Rotte en zijn wij aangesloten bij Ook Dit is de Rotte ter promotie van de verblijf- en recreatiemogelijkheden in het gebied rondom de rivier de Rotte.

Het hoofdgebouw is tijdens de herbouw in 2019 voorzien van zonnepalen en de modernste technologieën om verspilling tegen te gaan. Er is uitsluitend duurzaam hout gebruikt met FSC keurmerk.

Overige gegevens

Bankrek.nr. NL43 RABO 0341181552
BTW-nr. NL817607389B01
K.v.K. nr. 27297326